sunnuntai 1. joulukuuta 2013

#1 luukku


 Joulukalenterin esimmäisen luukun takaa paljastuu...

...joululahja listani :)
Sitä piti oikein keksimällä keksiä, minä kun olen niin vaatimaton. No ei :D Ei vaan tunnu olevan tarvetta millekkään suuremmalle, juuri kun hankin uuden kellon ja talvikengät itselleni, niin siinähän ne sitten oli :D Mutta tässä jotakin


Oikealta vasemmalle, ylhäältä alas:
  • Kylpytakki, vanha on jo hiukan vanha :) Jokin kiva tumma väri, "ei pinkki" :D
  • Lahjakortti on aina hyvä ratkaisu miksi lahjaksi tahansa. :) Esimerkiksi H&M:n, urheilukaupat tai muun vastaavan
  • Nuotti ja risti riipukset toisivat lisää nykyiseen rannekoruuni, jonka sain vuosia sitten isomummoltani, ja johon olen tähän mennessä saanut täytettyä 5 riipusta: Love, purjelaiva, korkkari, tossut ja E :) Suurin osa nykyisitäni on Argento 925:sta, mutta kun tuossa verkossa surffailin, löytyy lähes saman hintaisia riipuksia Charm Clubilta.
  • Raha on lahjakorttien oheella myös aina hyvä vaihtoehto :) Tai aina riippuu keneltä sen saa, vanhemmilta rahaa joululahjaksi on ok, mutta jos olet antamassa kaverillesi joululahjaksi rahaa, niin mieti vielä kerran oletko ymmärtänyt lahjojen annon idean.
  • Suklaa kelpaa aina ;)
  • Rahaa Viron risteilyyn :) Suunnitelmissa olisi kevään yo-kokeiden jälkeen lähteä Virosta metsästämään valmistujaismekkoa, kesällä kun bongasin sieltä yhden kivan kaupan ;)
  • Aina saa toivoa! Oma auto ;) Eka pitäisi se kortti yllä varmaan saada, mutta kuten sanoin, toivoa saa :D
Mutta yksi asia, jota en tähän listaan laittanut on yksi tärkeimmistä, mitä ei voi millään rahalla korvata, on rakkaus ja hyvät ystävät <3 Tärkeintä on toisen muistaminen edes joulujen toivotuksella! :)

SEKÄ
Mainostan täällä myös Oriflamen joulukalenteria, tänään huipputarjouksessa on:
Kosteuttava jalkavoide
Feet Up Soothing Foot Cream - Kossteuttava jalkavoide

"Kosteuttava jalkavoide pehmittää kuivien jalkojen ihoa. Sisältää kosteuttavaa vehnänalkioöljyä ja pehmittävää appelsiininkukkaa. Nopeasti imeytyvää jalkavoidetta voi käyttää päivittäin kosteuttamaan jalkoja. Raikas tuoksu. 75 ml. Sopii päivittäiseen käyttöön."
 
Eli jos haluat tämän hintaan 2,90€ (norm.  8,90€), niin ota minuun yhteyttä tänään (tai poikkeuksellisesti tämä tarjous myös voimassa huomenna)klo 21 mennessä. Parhaiten saat yhteyden ota yhteyttä osan kautta, jolloin viesti tulee s-postiini, kommenttikentän kautta tai facebookista. Ta jos omistat puhelinnumeroni, niin en kiellä soittamastakaan :D

Sen verran kerron huomisesta, että faktaa tiedossa. jos haluat joakin tiettyä faktaa (elämääni liittyen) niin kommenttikenttään tai palauteosioon voi heittä kysymyksiä, katsotaan miten käy, paljonko faktaa irtoaa ;)


Olethan muuten tietoinen että Oriflame tekee yhteistyötä SOS-lapsikylän kanssa. Voit tehdä suoraan lahjoituksia tai ostaa Oriflamen Sos-lapsikylä tuotteita (s. 138-139), joiden tuotto lahjoitetaan kylälle.
"Yli 17 000 lasta Suomessa ei voi asua omassa kodissaan, koska heidän vanhempansa eivät pysty heistä huolehtimaan. Suurten lukujen takaa löytyy tuhansia koskettavia tarinoita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti