torstai 19. joulukuuta 2013

# 19 luukku

Mitä lupasinkaan tänään paljastuvan luukusta....Niinhän se oli! 
Eli tänään saatte lukea (virallisista) harrastuksistani!

Kilpatanssi

 Mikä?
Juu, kilpatanssi, tiedätkö Tanssii Tähtien kanssa ohjelman? Vähän kuin ne. TAI sitten laita hakukoneeseen...
Eli olen noin 6(?) vuotta harrastanut kilpatanssia. Matkaan on kuitenkin mahtunut monet kengät ja monet mutkat...
Tämän hetkiset kengät
 Vaikka kuusi vuotta on takana, en silti ole edennyt alinta kilpaluokka (E-luokkaa) korkeammalle. Eli basic-tansseilla kilpaillaan: valssi, tango, quickstep, samba, chacha ja jive...Tavoitteet on kuitenkin korkealla vielä vaikka niitä on kyllä koeteltu:)
Sain ihanalta seuralaiselta kilpapuvun, toivottavasti tässä päsisi nyt eteemään että tuon saisi laittaa päälle
 Eli tällaista pukua en saa valitettavasti vielä E-luokkaan laittaa....50 pistettä pitäisi kerätä, sitten voidaan harkita :D Miten olen sitten kuusi vuotta käyttänyt....No aloitin, ja olen edelleen Vantaan Kilpatanssijat ry:ssä. Alkeiden jälkeen en saanut paria, joten siirryin tyttöryhmään, joka oli hiukan lattari-painotteista. Kivaa oli :)
2011 palkintojenjako
 2010 aloin treenaamaan parin kanssa ja 2011 alussa lähdimme kisaamaan. Onnea ei jatkunut kuitenkaan pitkään...Miehet...Tässä onkin se lajin ongelma. Miehiä ei ole ja ainoatkin lähtevät helposti kyllästyttyään ja innostuttuaan toisesta lajista....Lopettaminen otti aika koville, en kuitenkaan luovuttanut vaan edelleen 3h viikossa yksin kovaa tanssitreeniä. Tämän "kiukunpuuskan" huomasi myös esim painokäyrässä... Treenasin siis kilpatanssin lisäksi seuramme lattari bailu-ryhmässä, johon oltiin sekoitettu vähän eri tanssityylejä :)

La teens -ryhmä
Sitä meni noin puoli vuotta, kunnes sain pyynnön tulla ohjaamaan tulevaisuuden toivoja, Pörriäisiä. Tämä kuitenkin tarkoitti sitä, että minun oli luovuttava niin omasta harjoittelustani kuin La Teens ryhmästä. Tein sen uhrauksen ja tällä tiellä ollaan edelleen. Muutosta on kuitenkin tullut, enään en ole avustavana ohjaajana, vaan olen saanut vetovastuun, ja siinä sitä hommaa riittää :D
Pörriäisten ohjausta
 Nyt on uuden parin kanssa treenattu vuodenpäivät ja suunnitelmssa olisi vuoden vaihteen jälkeen suunnata kisoihin, ensimmäinen esiintyminenkin kun on jo takana, joten ei ne kisat yhtään paremmin voi mennä, eikun :D Viime viikkoisesta joulujuhlasta (jossa esiinnyimme x ppörriäiset ja 1x parin kanssa) ei ole kuvia, satuin olemaan itse kameran akana kun sitä käytettiin...:P Mutta eiköhän niitä tule ;)

Piano

Sitten toinen harrastukseni, joka alkoi lähes samoihin aikoihin, eli pianon soitto.
Olen suorittanut ensimäisen soittotutkinnon muutamia vuosia sitten, ja toinen olisi nyt varmaan keväällä tulossa, mikäli kaikki menee putkeen.:)
Syy miksi en ole teorioita käynyt ja en varmaan tulekkaan käymään, käyn yksityisellä tunneilla. Eli musiikkiopiston sijaan otan pianotunteja Musiikkiplvelu Dolcelta :) Enkä vaihtaisi ;) Yksityisellä on vain se huono puoli, että tasokokeita pääsee tekemään vain pari kertaa vuodessa...
Aloitin ihan perus koskettimilla, mutta nyt olen jo aika kauan (sitä asti kun yläkertamme valmistui eli noin 4v) Thomannin sähköpianolla :) Se on kätevä, saa laittaa kuulokkeet päähän kun soittaa, ei tarvitse häiritä muita, meilläkin kun on välillä kova meteli kun jokainen soittaa omaa instrumenttiaan..:D

 Konsertteihin olen osallistunut aina kun niitä on ollut, eli väh. 2krt/vuosi
Eilen olleesta joulujuhlasta ei ole kuvia sieltäkään, ei ollut taaskaan ketään kameran takana.
Eikun anteeksi! Ainut kuva (jonka otin kyllä kotona) on tässä :D


Kunhan pääsen YouTuben kanssa sopuun, tähän tulee vielä muutamat soittonäytteet :) Anteeksi virheet, kukaan ei ole täydellinen!

Tämän esitin eilen joulukonsertissa

Joulun kunniaksi :)

Tällainenkin löytyi :)

Otan myös vastaan ehdotuksia kappaleista, joita voisi soittaa! :)


Oriflamen joulukalenteri tänään:
MIEHILLE
Deep Impact Shower Gel
Suihkugeeli hintaan 3,90 (norm 8,90) kun otat tänään klo 22 mennessä yhteyttä :)

20/25 lukijaa. Tuleeko täyteen ennen aattoa, saadaanko arvonta käyntiin? ;) You know what to do ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti