lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulu, joululaulut soi, nyt jo niitä laulaa voi

Noniin, huomenna se sitten alkaa! Eli joulukaleterin ensimmäinen luukku odottaa jo julkaisua luonnosten joukossa :) Ylihuomisenkin on lähes valmis, mutta edelleen otetaan kysymyksiä vastaan, jos haluat tietää minusta jotakin, kysy ;)

Tänään vietin päivääni tikkurilan seurakunnan audiksessa, Oriflamen ihonhoitokoulutuksessa. Pari A4:sta tuli tehtyä mistiinpanoja, katsotaan, josko niistä tulisi jotakin joulukalenteriin :)
Alta pilkistää jo vuoden viiminen jakso ja 356 joululahjaideaa ;)
Vielä tänään ja huomenna (klo 20 asti) otan vastaan Jakson 16 tilauksa
Ja nyt tosiaan osaan mm neuvoa, mikä puhdistussarja sopii juuri sinulle ;)TIlaukset facebookin tai ota yhteyttä osion kautta, tai jos puhelinnumero löytyy niin sekin käy :)
Käy myös kurkkaamassa nämä:

Olin myös poikaystävän pikkusiskon synttärikahveilla, tällainen kortti meni sinne


Huomenna siis starttaa joulukalenteri, johon laitan omat juttuni + Oriflamen joulukalenterin, josta tarkemmin lisää huomenna!

JAJA
Nytvirallisesti, olen ollut vähällä unohtaa! Eli tällä hetkellä lukiojita 10/20. Kun tuo 20 tulee täyteen niin keksitään jotakin oikeasti kivaa ;) Ja siis lukija voit olla mm google-/twitter-tilin kautta tai ihan anonyyminä, jolloinannat vain nimesi näkyviin(?) ja halutessasi kuvan :) Liittkää siis! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti