maanantai 23. joulukuuta 2013

# 23 luukku

Enää yksi yö! Sitten saa avata lahjat ja syödä jouluruokaa! :) Tänään on koristeltu kuusi ja käyty viimeisetkin lahjat viemässä :)
Mutta siinä onkin kerrottavaa tälle päivälle:
Huom teksti tulee siältämään linkkejä vanhoihin teksteihin, käy siis ihmeessä lukemassa niitäkin, jos et tiedä mistä puhutaan ;)

Kuusen kortistelu alkoi vastoinkäymisillä; toinen valosarja ei syttynyt, mutta onhan tuolla jo ikääkin. Siispä äiti lähti kauppaan ja onneksi vielä muutamat löytyi, niin saatiin kuuseen valotkin. Ilman niitä se näyttää aika aneemiselta :P Muutama kuva koristelusta :)


Mitä sitten tänä jouluna annan lahjaksi? No, paljon olen itse tehnyt, ja osa on ollut tällä blogissa aijemmin jo näytillä. Kerrataan kuitenkin ;)

Nämä kaksi menee enään koti kuusen alle ;) (Anteeksi puhelinlaatu)
Parille kaverille :)
Tein kesällä tuollaisia lölytuoksu-pusseja, joita päätin nyt antaa parille kaverille :) Ja kortit väsäsin tuohon päälle :)
Kolmosille ;)
Vähän makeaa pikkukuusina :) S:n (siis poikaystäväni, kerroin käyttäväni tätä lyhennetttä täällä) perheelle vein Julia-karkeista väsäämäni, mistä löydät myös videon tästä :)

S:lle vein erillisen paketin, jota en tässä paljasta muutakuin sen verran että se on ostettu jo alkusyksystä ja toinen osa siitä on näkyvillä myös täällä blogissa, en toki kerro mitä se on, eräs kun on utelias ;) Eikä se ole myöskään syötävää :D

Isovanhemmille :)
Ohjeet löydät täältä ;)

Vanhempieni paketin avaamista taidan odottaa enemmän kuin he, ostin sen myös syksyllä ja se on niin käytännöllinen, tai ne ;) Niistä ehkä kuvaa sitten kun tuo paketti avataan :D 

Tänä vuonna ei oikein nuo kortit innostanut, ei tullut inspistä oikein. Pienet pakettikortit väsäsin, ja nuo ystävieni kortit, mutta viimevuoden kortteihin nähden olivat aika vähäeleiset :P Anteeksi :D Mutta aina ei jaksa antaa kaikkeansa....:)

Että sellaista...:) Huomenna vietän klo 9-15 töissä, jote en uskalla luvata, monelta luukkua päivitän. Myös huonepostaus, joka on 20 lukija etapin erikoispostaus tulee vasta joulun jälkeen, nyut ei ole voimia/aikaa sitä tekemään loppuun.

Oriflamen kalenterista tuli tänään:
Happy Skin nourishing body cream extra dy skin
Täyteläinen vartalovoide hintaan 4,90 (norm 12,90) ota yhteyttä klo 22 mennessä, jos haluat tilata tätä kauttani ;)

Saadaanko 25 lukijaa täyteen? Tämä ja huominen päivä aikaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti