perjantai 6. joulukuuta 2013

# 6 luukku

Nyt ihan ensiksi haluan toivottaa kaikille oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Sen jälkeen kerron tylsemmät uutiset...Minulla oli suunnitelma tälle luukulle, minun piti ensin askarrella, mutta ei aika riittänyt, sitten piti tehdä Itsenäisyyspäivä-kynnet, mutta en voi koska olen viikonlopun töissä, ja olisin joutunut poistamaan ne saman tien ja yritin saada soitettua tänne vähän pianomusiikkia, mutta ei taas onnistunut...MUTTA enhän toki jätä luukkua tyhjäksi! Eli tämän päivän luukusta löytyy
Linkkaa blogisi postaus. Teillä on viikonloppu aikaa, teen lopullisen postauksen 13. luukkuun. Valitsen 5  mielestisintäni blogia, ja kerron tottakai miksi ja mistä tykkäsin blogissa (: Tämän lisäksi linkitän vielä toiset viisi blogia, joita suosittelen käydä katsomassa, mutta joista en kerro tarkemmin.
Eli laita kommenttikenttään blogisi osoite ja lyhyt esittely blogistasi, esim kuka kirjoittaa ja mitä...
Käyn katsomassa kaikki, mielenkiintoisiin jään lukijaksi ja viisi + viisi valitsen postaukseen (:

Eli eikun linkittäään blogejanne! (:
Oriflamen joulukalenterista löytyy täyteläinen ja ravitseva käsivoide hintaan 2,90 (norm. 8,90)


Jos kätesi tarvitsevat tätä ihanaa rasvaa, ota minuun yhteyttä tämän päivän aikana (klo 21 mennessä) facebook/kommenttikenttä/ ota yhteyttä osio/ soita tai tekstaa :)

Banneri on vaihtunut, mutta näkyykö se teille? Oli ongelmia taas....Kertokaa siis pliis jos ei näy (kysely vas. reunassa!), niin yritän korjata asian :)

Ja sitten vielä sellainen, olen viikonlopun töissä, joten luukut saattavat tulla vähän myöhemmin, nyt kun olen niitä päivittänyt jo heti aamusta...
Ja muistathan, että käytän sitten banneriasi, mikäli valitsen bogisi viiden suosikkini joukkoon (:

10 kommenttia:

  1. http://sweetlovelycandy.blogspot.fi/
    ♥17♥muodin rakastaja♥järkkäri kuvat♥klassinen ulkoasu♥poikaystävä♥
    -janitA

    VastaaPoista
  2. http://featherlightsilence.blogspot.fi/ 14-vuotias tyttö kirjoittaa lifestyle-valokuvausblogia, jossa jakaa kuviaan ja kuulumisiaan. aina välillä jotain erilaisempaa postausta luvassa. ulkoasu sisältää pieniä kikkailuja ja on päivitetty talvisempaan malliin!

    VastaaPoista
  3. http://hashtagdontcare.blogspot.fi/

    Blogia kirjoittelee 15-vuotias tyttö jonka elämä on nyt jo hankalaa. Mutta kesällä on edessä muutto täältä pikkukaupungista isäni luo etelä suomeen. Kirjoitan blogiini kaikesta mahdollisesta. Olen pirteä tyttö, mutta välillä todella surullinen. Kuvat ovat suuria, ulkomaanpostauksia löytyy,arvonta löytyy ja vaikka mitä muuta. Toivottavasti tykkäät:)

    VastaaPoista
  4. http://emmissa.blogspot.fi/

    Hihii tätähän kirjoittaa 20-vuotias nuori naisen alku! Ulkoasu muutosta on tulossa, kun omat taidot riittää! Kirjoittelen elämänkulusta, ostoksista, muodista, ajatuksista ja tietenkin paljon perheestä!

    VastaaPoista
  5. heei, vähän kiva banneri! :) ja voi ei, sulla ei menny suunnitelmat iha putkee..! :D

    voisin tässä samalla linkkaa ton mun bloginki.. :)
    www.maybethisisforever.blogspot.fi
    En tiiä voiko mun blogia sanoo lifestyle-blogiks, tykkään kuvata luontoa ja kerran viikossa tulee DIY-juttu ! :)
    -Lotta

    VastaaPoista
  6. http://not-what-it-seemsss.blogspot.fi/
    Kohta 15-vuotiaan tytön kirjoittama blogi. Kirjottelen blogiin vähän mitä sattuu.. Päivän kuulumisia/tunnelmia ja joskus sitten tarinanomaisia tekstejä. Erikoispostauksia yritän toteuttaa aina kun kerkeän. Valokuvaus aika suuri osaa elämää joten omia kuviani yritän kanssa tunkea postauksiin kun sellaisia tulee :) Toivottavasti tykkäät ! (:

    VastaaPoista
  7. Joulun odottelua http://becreativechild.blogspot.com/2013/12/joulun-odottelua.html

    Ylä-astelainen tyttö kirjottelee omasta elämästä niitä koho kohtia ja niitä tylsimpiäkin. Laitan niin usein kuvia kun on mahdollista :) Joulukuun aikana menossa mukana Joulukalenteri! <3

    VastaaPoista
  8. http://lifeasmanda.blogspot.fi :) 15wee tyttö Etelä-Suomesta joka kirjoittelee lifestyle-blogia. Minulla on sisaruksia ja kaksi kissaa. Rakastan shoppailua! Olen paljon kavereitten kanssa ja valokuvailen myös :) ratsastus on myös harrastuksiani.

    VastaaPoista
  9. http://aliisansilmin2.blogspot.fi

    lifestyle/valokuvausblogi, pitkälti kuvauspainotteinen <: isoja ja laadukkaita kuvia, selkeää ja värikästä tekstiä vähän kaikesta maan ja taivaan väliltä!

    VastaaPoista
  10. http://diary-emilia.blogspot.fi/

    18 vuotiaan lifestyle blogi. Kirjoittelen sisustamisesta, muodista, kauneudesta ja siitä tavallisesta arjesta :)

    VastaaPoista