torstai 12. joulukuuta 2013

# 12 luukku

Joulukuun 12. luukku olisi nyt sitten vuorossa :)
Ennen kuin paljastan mitä luukusta löytyy, haluan kiittää vielä Vakitalaisia lukijoita ;) Eilen oli ihan mahtavat vantaan kilpatanssijoiden pikkujoulut taas! Hienoja esityksiä, pörriäiset tykkäsivät kun pääsivät oikein kahteen kertaan esiintymään ja itse olen iloinen kaikesta siitä positiivisesta palautteesta, jota sain ohjaajana ja tanssijana <3 Ensi viikon luukussa on vähän enemmän harrastuksistani, ja varmaan eilisestäkin jotakin sinne sitten ;)

Mutta niin, tänään joulukalenteriin näpsin kuvia vähän kynsilakka ja -tarvikekokoelmasta...:) Niitä on kertynyt jo aikamoinen määrä :D
En ole valinnut mitään yhtä kynsilakkamerkkiä, vaan ostan, minkä merkkistä sattuu :) Tähän olen näpsinyt kuvat vähän väriskaaloittain :)
Vaaleanpunaisesta lilaan
Läpikuultavasta ruskeaan
Kimallevihreästä tumman siniseen
Pari mustaa ja kirkkaammat värit:)
Kolme koristelakkaa ohuella siveltimellä
Timantteja, tarroja, viiloja
Ja irtokynsiä :)
Kynsiä on mukava laittaa, ongelmina tällä hetkellä vain se että a.) olen keittiössä töissä ja b.) soitan pianoa, joten kynnet oltava lyhkäset...

Tämä oli vähän tynkä, mutta postaus sentään :) Katsotaan mitä huomiseksi keksin :) Jos en muuta niin vastaan saamaani haasteeseen....Eikun niin, huomiseksi se Linkkaa blogisi arvostelut :)

Tänään Oriflamen joulukalenterista löytyy
Volume Build Mascara
Jos haluat tämän monen kerroksen levittämisen mahdollistavan ripsarin, ota tänään klo 21.30 mennessä yhteyttä :) (norm. 15,90€)

 Ja vielä kerkeää tekemään Oriflamen jakson 17 esitteestä huomiseen klo 12 mennessä tilauksen.

Kommentoikaa, liitykää lukioiksi, 14/20 lukijaa tällä hetkellä :)

2 kommenttia:

  1. Onpa sulla paljon kynsilakkoja toi keltanen on ihana pakko saada :D

    http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niitä on tullut hamstrattua paljon erilasia :D

      Poista