perjantai 13. joulukuuta 2013

# 13 luukku


Tänään on 13.12. se tarkoittanee sitä että joulukalenterissa kerron Linkkaa Blogisi tulokset :)

Ensimmäiset viisi ei ole paremmuus järjestyksessä! Ja lopussa 6 muuta "osallistujaa" joista en ole kertonut tarkemmin :) Nopasti koottuna suosikeikseni valikoitui paljon kuvia sisältävät ja ikäkin vaikutti hiukan näemmä.


Imaginaryworld
Blogi josta löytää paljon isoja ja nättejä ja rauhallisia kuvia. Sivu on tosi selkeä ja mukava lukea :)
Ainoaksi kysymysmerkiksi jäi, kuka siellä kameran takana oikein on? :)


Blogia kirjoittelee 20 vuotias lahtelainen Emmi. Mukava tietää etten ole ainoa, joka kertoo perus arjesta. :) Jo tottakai ystävän blogi biltää linkata ;) Arvaa muuten mitä; pupullas on sellanen pieni isokorvanen kaima täällä Vantaalla :D


Stronger than yesterday
Blogin banneri jo houkuttelee lukemaan. Blogissa löytyy kivoja kuvia ja sivut ovat selkeät ja hyvät, selvästi nähty vaivaa niiden eteen :) Blogia kirjottelee 14 vuotias tyttö.


Sweet lovely candy
 Janita 17 w Tampereelta kirjottelee hyvää tekstiä maustetuin hyvin kuvin. Ulkoasu on mukavan rauhallinen ja tuokeskeisen sisällön esille. :)

 
Blogia kirjoittaa 18 vuotias naisen alku, Emilia. Tekstit ovat monipuolisia ja mukavia lukea. Tekstiä ja kuvia juuri sopivasssa tasapainossa :) Emilialla on myös kirppisblogi :)
http://diary-emilia.blogspot.fi/


Sitten loput linkatut blogit, jotka suosittelen käymään katsomassa. Osa ei kolahtanut minulle, osa kaipaa vielä hiukan hiomista, mutta ovat lupaavia alkuja ja niin edelleen :)

It's About The Story
Bachachu
Be creative child
LifeAsManda
Forever
Pena & Musti

Kaikkiin linkittämiinne blogeihin olen liittynyt lukijaksi, toivottavasti tekin minun ;)


Sitten vielä Oriflame:
Miss O Eau de Toilette
"Tuoksun kupliva sekoitus syntyy greipistä ja bergamotista. Tuoksu syvenee heliotroopin naiselliseen läpikuultavuuteen ja päättyy pehmeään santeliin."
Jos haluat tämän tuoksun hintaan 11,90 (norm 23,00) ota yhteyttä tänään klo 21.30 mennessä! :)


Kiitos tältä erää
Edelleen saa kommentoida ja liittyä lukijoiksi. Tällä hetkellä 14/20 lukijaa. Saadaanko me vuoden loppuun mennessä tuo täyteen? HELP me :/

2 kommenttia:

  1. Hihii kiitos!! :) Meijä pupulla taitaa olla aikalailla kaksoisolentoja ;pp

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa:)! Kiitos paljon tästä, kiva postaus idea muutenkin! Oli kiva lukee muita noita blogeja ja joku sai lukiaaan... ;)

    VastaaPoista