perjantai 20. joulukuuta 2013

# 20 luukku


Ei enään kovin montaa yötä jouluun! Mutta missä lumi? Tänä aamunakin täällä Vantaalla satoi vain vettä...toivotaan että edes hiukan tulisi lunta maahan jouluksi. :)

Mutta sitten joulukalenteriin. Olin suunnitellut my dayn kuvaamista, mutta aina ei mene suunnitelmien mukaan...siksi päädyinkin tekstipainotteiseen luukkuun, tienpäältä tämän kun teen :) Eli miten meillä vietetään joulua yleensä. Tänä jouluna meno tulee omalta osalta olemaan hiukan erilainen; kuuden tunnin työvuoro aattona...mutta pitää ajatella niin, että jos en menisi töihin, kuka tarjoaisi niille vanhoille ihmisille jouluaterian? Joulumieltä hiukan esiin!;)

Meillä kuusi koristellaan yleensä aaton aattona.:) Itse olen saanut nyt useampana vuonna saanut kunnian aloittaa koristelun, eli laittaa valot, tarvitsee toivoa että tänä vuonna on hyvä kuusi ettei tule allergia näppyjä taas kädet täyteen neulasten pistoista:P Kun valot on laitettu, jokainen laittaa koristelaatikoista mitä löytää :D (ja meidän koristelaatikko ei siis ole mikään pieni)

Aattona kaikki heräilee siinä aamusta yleensä omaan aikaansa, viimeiset käydään nostamassa ennen yhtätoista ylös, "ei tämä mikään lepokoti ole" :D riisipuuroa aamupalaksi jos sitä ollaan jaksettu tehdä..tänä vuonna jää varmaan puuron jälkeiset lumityöt tekemättä, ellei muutosta tuohon säähän tule... Myös joulusauna kuului aaton viettoon. Sauna lämmitetään siinä puolen päivän tienoilla jonka jälkeen laitetaan siistimmät vaatteet päälle:)
Jouluruokaa syödään viimeistään saunan jälkeen jos sitä ei olla aikaisemmin jo syöty, jos ollaan niin vielä mahtuu :D sitten taas kukin kuluttaa omaa aikaansa. Mm. veljet pelaavat ja odottavat lahjoja :D lopulta lahjat ilmestyvät sitten ovelle tai kuusen alle ja sitten se alkaa:D Te kenellä on useampi sisarus voitte varmaan yhtyä tähän fiilikseen kun on lähes kilpailu, kuka saa eniten lahjoja ja kuka avaa nopeiten lahjansa:D eli siihen ei kauaa kulu aikaa kun lahjat on avattu. Sitten niitä on tottakai testattava:D

 Kunhan meno on rauhoittunut, syödään vähän lisää ja sitten ollaan usein käyty haudoille viemässä kynttilöitä. Päivä onkin mennyt yllättävän nopeasti ja illalla saatetaan katsoa jotakin leffaa tai vaihtoehtoisesti olla omissa olossa mm. uusien pelikoneiden kanssa.:D 

Muut joulupäivät vietetään kuin muutkin lomapäivät, ilman kummempia...Tapaninpäivänä käydään yleensä mummon luona kahvilla ja sitten siirrytäänkin uutta vuotta odottamaan, ja raketteja ja ja...:D

Eli sellaista:) Miten teillä vietetään joulua? Kertokaa ihmeessä kommenttikenttään :) 

Oriflamen joulukalenteri:

Giordani Glodin nestemäinen rajausväri. Pitkäkestoinen, eikä varise. Kun otat tänään klo 22 mennessä yhteyttä, saat tämän hintaan 5,90 (norm 19,90) niin kätevän kokoinen, että tarvitteassa voin laittaa tilaukset tilaajille postikuoressa, mikäli ei treffit onnistu ;)


Mutta nyt "loman" viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti