maanantai 2. joulukuuta 2013

# 2 luukku

Tänään lupasin joulukalenterista paljastuvan faktaa :) Eli tässä sitä lähtee siis tuleman. Jos teillä tulee tämän jälkeen vielä jotakin kysyttävää, niin heittäkää kommenttikenttään niin vastaan! :)

  1. Eli koko nimeni on Emma Irmeli Ovaska
  2. Oli vuosi 1995 kun päätin tulla tähän maailmaan
  3. Viisi vuotta myöhemmin sain pikkuveljen ja nyt minulla on niitä triplasti
  4. Olen muuttnut elämäni aikana tasan kerran ja silloinkin olin noin vuoden verran. En siis muista millaista oli asua lentokentän läheisyydessä.
  5. Asun kuitenkin edelleen pääkaupunkiseudulla, Korson suuralueella :D
  6. Hain lukioon Sotunkiin, mutta sisään pääsyni jäi 0,08 kiinni eikä laji-pisteetkään riittäneet liikuntalinjalle, joten kolmantena vaihtoehtona ollut Tikkurilan lukio on nykyinen opinahjoni.
  7. Kirjoitin syksyllä terveystiedon ja ruotsin keskipitkänä. molemmat pakollisina, nyt suunnitelmissa terkan korottaminen S2014, mikäli en saa opiskelupaikkaa. 
  8. Keväällä kirjoittavien listalta löytyy äidinkieli, pitkä matematiikka sekä biologia.
  9. Olen harrastaut pianon soittoa vajaa 7 vuotta, soitossa ensimmäinen taso tehty ja toinen olisi varmaan ensi syksynä, yksityisellä kun teen, niin musiikkiopistolle ei pääse kuin kaksi kertaa vuodessa suorittamaan, ja kevät menee yo kokeissa...
  10. Kilpatanssin pariin siirryin noin 7(?) vuotta sitten tanhujen kuoltua. Ensimmäiset 4 vuotta alkeisryhmän jälkeen tanssin tyttöryhmässä Bailatino, jonka jälkeen sain parin, tanssin vuoden yksin parin häivyttyä ja nyt ollut uusi pari vuoden verran. Kilpailuja minulla yhteensä neljät takana :) Ja monet edessä :D
  11. Tämän lisäksi tykkään kovasti valokuvata, en vain ole saanut kameran taakse kovin usein mitään meilenkiintoista. 
  12. Askartelen, suurimmaksi osaksi kortteja, joissa pyrin tekemään jokaiselle uniikin. Kortti on osa lahjaa :) 
  13. Kudon myös jonkin verran. Tällä hetkellä ikuisuushaasteena sellainen n 1,2x2m :D
  14. Harrastukseksi voisi myös laskea toimintani Nuorten Kotkien parissa, jossa on nyt aika monta vuotta tullut pyörittyä, mutta pari viime vuotta aktiivisemmin.
  15. Olen toiminut Kotkien leireillä ensin vertaisohjaajana ja nyt kaksi kesää ihan ohjaajana, en tosin ihan täys vastuullisena, ikä kun ei ole riittänyt.
  16. Vuoden verran olen toiminut KIPU-projektissa, joka lähenee nyt loppuaan. Lisää tietoa täältä :)
  17. Viimeisin juttu missä olen sosiaalisessa mediassa puhunut Kotkiin liittyen (tätä julkaisua lukuunottamatta) löytyy täältä viimeiseltä aukeamalta :)
  18. Vaikka olen tiiviisti työskennellyt vapaaehtoisena poliittisen puolueen alajärjestössä, en kuitenkaan ole muuten polittiisesti kovin aktiivinen. Liityin demarinuorten listoillekin vasta vähän aika sitten, ilman erityisempää syytä.
  19. Lemmikkinä löytyy akvaariokaloja.
  20. Minulla todettiin joskus allerigia kissoihin, koiriin ja hevosiin sekä rasitusastma. Kuitenkin selvästi pikkuhiljaa on alkanut helpottaa, ilman astmalääkettä on eletty jo toista vuotta ja poikaystävän Nipsu-koirakaan ei allergisoi. Isommista koirista ei sitten puhuta, mitä isompi koira, sitä enemmän hilsettä, sitä enemmän nenä vuotaa.
  21. Eli omistan myös poikaystävän (josta jatkossa tulette kuulemaan nimimerkillä Mr S). Meidän seurustelusuhteen aloitus oli hiukan erikoinen, matkaan mahtui monta yllätystä :D Ei siitä enempää :) Nyt ollaan oltu reilu puolitoista vuotta kihloissa
  22. Työskentelen tällä hetkellä Hoivakoti Azaleassa, keittiöapulaisena. kesän vietin koulutuskeskus Sopukassa, keittiöapulaisena. 
  23. En näe kuitenkaan koko tulevaisuuttani keittiössä.
  24. Suunnitelmissa olisi suunnata lukion jälkeen opiskelemaan AMK:aan sosiaali- ja terveysalalle, varmaankin kuntoutuksen pariin.
  25. Hiukset on tehnyt monenlaista muutosta parin vuoden sisällä. Keskellä ensimmäinen ja viimeinen kuva. Alarivissä kaikki otettu tämän vuoden puolella, aikaisemmin kun ei ole niin nopeaa muutosta tapahtunut. Ensimmäisessä on vähän voimakkaamat vaaleat raidat, eli ei ole tuo ihan oma väärini. Alkuperäistä hiusväriä en saanut tänne kun koneelta ei löytynyt kuvaa. Ja väriä on tuotu vain raidoilla ja säytyksillä!
  26.  Harva tyttö on sujut aina kroppansa kanssa, enkä minäkään tee poikkeusta. Pikkuhiljaa kuitenkin :)
  27.  "Olen absolutisti" En, mutta en ole juoppokaan. Kännissä ette ole minua nähneet ja saatte myös odottaa.
  28. Muut päihteet, not. Urheilu ja päihteet ei sovi yhteen. Eli ei minun elämääni. En ole edes kokeilemassa.
  29.  Monet saavat minusta ensikäsitykseksi usein hiljainen ja ujo. No ne ketkä ovat tunteneet minut pidempään voivat varmaankin kumota tämän väitteen :D
  30. Eli todellisuudessa, jos sattuu hyvä päivä, saat odottaa suun vuoroasri
  31. Isommassa porukassa olen kuitenkin se tarkkailija, ja kommentoin, mikäli minulla on oikeasti jotakin sanottavaa.
  32.  Jos alan tässäkin ylistämään itseäni, niin olen avoin, ystävällinen ja luotettava. Kuuntelen mielelläni muiden murheet ja ojennan olkapääni :)
  33.  Lähimmässä kaveriporukassa olen nuorin, mutta siitä onkin sitten monta tarinaa väännetty, että kuka on se lapsellisin, kuka pitää kaikista huolta kuin äiti ja niin edelleen :D 
  34.  Välillä minusta saattaa huomata perfektionistin piirteitä, mutta riippuu asiasta.
  35.  Kun kysytään lempivuodenaikaa, niin hankala sanoa. Voisin sanoa että kaikki vuodenajat.
  36. Eri asia on sitten sää. -20- +25 astetta, vähän pilvistä, lumisade, kevyt vesisade ja muut ei ääripäät ovat suosiossani. Räntäsade, ei kiitos.
  37. Lempivärikin on hiukan hankala, olen värikkään ystävä, mutta pysyn kuitenkin hillityllä linjalla.
  38. Huoneeni väreistä voi kuitenkin nähdä sen pää värimaailman; maanläheiset värit, kuten vihreä ja ruskea. Ripaus punaista ja valkoista ja valmis :)
  39. Tykkään paljon erilaisista salaateista, mutta en ole! Toki välillä mietin ruuan eettisyyttäkin.
  40. Kuuntenlen paljon erilaista musiikkia, dancehtavaa ehkä eniten.
  41. Olen löytänyt suomalaiset artistit <3
  42. Musiikki merkitsee minulle paljon, ja löytyykin monia kappaleita jotka ovat hyvin muistorikkaita minullekin.
  43.  "Elä päivä kerrallaan"- asenne on mieleeni.
  44. Ja pari faktaa bogistani. Vivere in momento on latinaa, jos et keksinyt. Se tarkoittaa elä hetkessä.
  45. Aluksi tein blogini vuodatukseen ja ajatuksena julkaista pääasiassa askartelun tuloksia ja mm. kynsiä.
  46.  Nykyään blogistani voi kuitenkin löytää ihan jokapäiväisen lukiolaisen elämästä kertovia tekstejä, niin mielipiteitä kuin edelleen askarteluakin. 
  47. Oriflameen lähdin äitini kanssa mukaan pari vuotta sitten. Pääasiassa minä teen tilaukset ym, äitini nimissä toistaiseksi.
  48. Ihonhoito, meikkaaminen ym kiinnostaa tottakai. Tällä hetkellä käyty ihonhoito koulutus ja ensi vuoden puolella suunnitelmissa parit kauneusillat.
  49. Pyrin pitämään tietynlaisen henkilökohtaisen rajan postauksissani. En välttämättä taho kertoa kaikkea koko maailmalle. 
  50. Vastaan kuitenkin tämän jälkeenkin vielä kysymyksiinne mikäli niitä ilmaantuu :)
Siinä oli 50 kohdan tietoisku minusta :) Mahtavaa jos jaksoit lukeaa :D Huomenna sinut palkitaan jollakin ihan muulla, katsotaan sitä sitten yön jälkeen ;)

Oriflamen joulukalenterista löytyy tänään edelleen jalkarasva, jonka voit käydä kurkkaamassa eilisen luukun takaa. Tämän päivän tarjous on kuitenkin 
Milk&Honey Gold Liquid Hand Soap- Nestesaippu pumppupullossa

Tänään saippua vain 3,90€ norm. 10,90€!
Jos otat yhteyttä 2.12. klo 21 mennessä niin kaupat tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti