perjantai 9. toukokuuta 2014

Mä katon tulevaisuuteen, ihan sama mitä tänään teen

Kun ei ole mistä kirjoittaa? Elämä rullaa nyt vain itsestään eteenpäin, paljoa ei kerkeä miettimään, päivät menee töissä ja illat täynnä ohjelmaa; treenejä, koulutuksia yms. 
Maanantaina oli "vapaailta", joten lähdin hakemaan Keravalta juhlakenkiä ja lakkia. Onneksi molemmat löytyi (tiesi mistä hakea) ei yhtään shoppailufiilis ollut, saatika koko keväänä. Ilmoitin jo ennen valmistujaismekon etsimisen aloittamista, että en jaksaisi kiertää viron reissun lisäksi yhtään kauppoja, joten onneksi mekko löytyi Asoksen verkkokaupasta. (pikkukuva kuukausi jäljellä-julkaisussa)
Kenkävalikoiman kävin yksi päivä nopeasti katsastamassa jumbossa ennen treenejä (1h!) ja Aleksi13 löytyi ihan kivat. Jäin kuitenkin vielä hauduttelemaan, koska tiesin että kerkeän ne myöhemminkin hakemaan. 
Ylioppilaslakki on ihan se perinteinen, halvempi suomalainen lakki, missä on siis kullattu, ei kultainen, lyyra. Se riittää minulle.
Eli maanantaina tuli tällaiset ostoset :)

Oriflame muisti tänään pienellä paketilla, jakso 7 kun lähti käyntiin. Sain tehtyä myös tavoitetilauksen (kiitos äitienpäivätilausten) ja sain kivan korurasian lahjaksi. Katsotaan miten se tulee käyttöön. ;) Edellinen lahja (aurinkolasit) odottavat vielä käyttöä :D Ei niitä tuolla sateessa oikein vielä tarvitse...
Kivan kesäiset lehdet :)
Rasvoja, shampoota ja oma vanilija shakeni löytyi esimerkiksi :)
Tällainen korurasia :)
Ja nyt menee viikonloppu Oriflame kutsujen parissa, josko näistä saisi vaikka kuviakin :)
Tervetuloa lähellä Vantaan Rekolaa asuvat (tai miksei vähän kauempaakin) kutsuille huomenna lauantaina klo 15 alkaen tutustumaan jakson 7 tuotteisiin kahvitarjoilun kera. Jokaiselle n.5 € arvoinen ovilahja+mahdollisuus ostaa pieni äitienpäivälahja :) (ennakkoilmoittautuminen viim. aamulla esim ota yhteyttä-osion kautta alhaalta)

Ja sunnuntaina tietysti äitienpäivä, koko päivä kotona ;) Miten te ajattelitte muistaa äitejänne? Miten teitä muistetaan? ;)

Nyt eletään päivä kerrallaan, seuraavaa päivää suunnitellen ja järjestetään kunnon juhlat, joten vähän pitää stressata ja jänskätä, eikö? :)

Sade terveisin,

ps. Oriflame-arvosteluja sivua päivitetty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti