keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kuukauden erikoinen: Löytyykö sinulta nämä?

Nyt on huhtikuun erikoisen vuoro, vähän viimetipassa, mutta tuli kuitenkin! :) Eli kun en enään mitään saanut päähäni, niin päätin tehdä tällaisen, "Mitä naisen vaatekaapista pitäisi löytyä?"-postauksen. Jep, itseltänikin puuttuu joitakin, mutta on joitakin ajattomia vaatteita, mihin kannattaa satsata. :) Ja jos et ole hame/mekko tyyppiä, niin ei tarvitse tulla rutkuttamaan, että miksi pitäisi muka löytyä pikkumustaa ym, kiitos. ;)

Eli asiaan. Lähdetään liikkeelle takeista ja vastaavista. Yhdeltä sivulta löysin joskus maininnan "jokaisella yli 18 vuotiaalla naisella pitäisi olla kaapissaan yksi hyvin istuva jakku tai bleiseri." Itse hankin jakun, tosin se pitää varmaan laittaa eteenpäin, jos en saa sitä muokattua, kun ei oikein istu...
Toinen hyvä satsaus on aito nahkatakki. Ja nyt ne ketkä sanoo että ei aitoa nahkaa saa käyttää, eläin parat, niin miettikää mitä lihateollisuuden sivutuotteena tulee...Aivan, nahkaa, jonka voi hyvin käyttää takkeihin, koska ke kestää ja pitkään, paremmin kuin muoviset. Itsellä on pari kertaa edellisen omistajan pitämä takki, joka on siis aitoa nahkaa.
Välillä on tietysti kiva laittaa päälle jotaikin räväkämpää. Itse tykkään tästä punaisesta kangastakista, joka menee kesän vilpoisemmissa säissä erinomaisesti. :)
Vaatekaapista olisi myös hyvä löytyä yksi tai useampi neule, neutaali valkoinen, musta tai tummansininen tai sitten jotain ihan muuta :) Tässä pari neulettani.
onpas taas hyvä kuva...
Ja neuletakki. Itsellä mustia suurimmaksi osaksi kaikki. Yksi vähän paksumpi, mikä on erityisesti talvella lähes joka päivä päällä ja sitten useampi ohkaisempi :)
Sitten on hyvä myös omistaa kivasti istuva valkoinen paitapusero/kauluspaita, sen kun saa yhdistettyä monella tavalla ja se sopii niin työhaastatteluihin kuin juhliin.
Valkoisten paitapuseroiden lisäksi on hyvä olla joku lemppari juhlapaita, mutta neutraaleissa väreissä, kuten valkoinen, musta, sininen tai beige. Omaksi suosikikseni on noussut tämä nettikirppikseltä lähes käyttämättömänä ostamani vilan ilmava paita. :)
Peruspaidoissa/topeissa/t-paidoissa olisi hyvä olla vähintään yksi musta ja yksi valkoinen paita. Niille löytyy aina käyttöä ja ne sopivat kaikkien värien kanssa.

Ja sitten voi mekkoja ja hameita vihaavat hypätä vähän eteenpäin...
Eli kaapista olisi hyvä löytyä se paljon puhuttu pikkumusta, itseltä löytyy useampikin "pikkumusta". :) Ja miksei myös yksi nilkkapituinen tumma mekko :)
Ja sen lisäksi pari vapaa-aikaan sopivampaa/rennompaa mekkoa + kesän syntymäpäiville ym vähän juhlavampi mutta ei ylilyövä mekko. Tällaisiksi mekoiksi suositellaan usein pastellisävyisiä mekkoja :)
Ja hameiden joukosta olisi hyvä löytää musta polvipituinen ajaton hame, jonka saa yhdistettyä useampaan vaatekappaleeseen ja se menee moneen tilanteeseen. :)
Itseltä löytyy kaksi :)
Nyt on tullut paljon myös valmiiksi kiinni ommeltuja paita-musta hame yhdistelmiä. Ne ei ole ehkä niin ajattomia, mutta laitetaan nyt omistani kuvat ;)
Valkoinen Asokselta ja pinkki tuli tänään postissa nettikirppiksen kautta (:
Sitten housuosastolle. Eli farkkuja olisi hyvä löytyä parit ainakin. Yhdet sinisävyiset ja yhdet mustat. +suorat mustat housut kaapissa on hyvät tärkeiden tilaisuuksien varalta. Itseltä niitä ei kuitenkaan löydy.
 Ja sukkikset! Katso että kaapissasi on AINA yhdet mustat ja yhdet ihonväriset sukkahousut. :) Itsellä ihonvärisiä on monta pakettia koska tanssi, mutta myös mustia löytyy pari paria, koska on siistimpää laittaa juhliin sukkahousut kuin esitellä kalman kalpeita ja kuivia sääriä...

Asusteita tai kenkiä en nyt tähän postaukseen ottanut mukaan,koska niistäkin saa pitkän listan...Mutta kengistä sen verran, että jos ei vähänkään inhoa käyttää korkoa, niin kaapista olisi hyvä löytyä yhdet mustat korkkarit ja yhdet vaaleat/valkoiset/beiget jotka on kesällä eriyisesti hyvät. Ja samat balleriinoissa. + Talven juhliin mustat kengät, kesällä  vaaleat ja vapaammat. :) Asusteissa kannattaa miettiä aina, kuinka moneen asuun/väriin ne voi yhditää. :)
Kaulaliinat menevät enemmän asusteiden puolelle myös, mutta on hyvä olla pari kevyempää kesäksi ja pari paksua talveksi. Oma paksumpi suosikkini on ehdottomasti tämä uusin teddyputki <3

Lyhyesti sanottuna: panosta ajattomiin ja neutraaleihin vaatteisiin, jotka kestäät ja voit yhdistää niitä usealla eri tavalla useisiin tilanteisiin. :)

Mutta nyt kaikille oikein hyvää vappua!
Tänään 70 munkkia tehty ;)
Ps. huomasittehan vasemmassa reunassa olevan kuvan ja sen tekstin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti