perjantai 16. toukokuuta 2014

Kuulumisia uudelta ylioppilaalta

Hellurei!

Nyt nopeita kuulumisia täältä metsän keskeltä Heinolasta. :) Taas on yksi viikko sujahtanut vauhdilla eteenpäin. Sen kummempia tässä ei ole tapahtunut; töitä ja tanssin parissa iltoja mennyt...Mutta kerrataan vaikka päivä kerrallaan :D
 Äitienpäivää vietettiin sunnuntaina, meillä äiti sai aamukahvit sänkyyn ja siitä se päivä lähti suht normaalisti käyntiin :)
Lauantaina pelastin S:n äitienpäivän pienellä purnukalla ;D

Maanantaina olin Oriflamen Wannabe-koulutuksessa Helsingissä, tiiminvetäjyyttä harkitsen ;) Sekä silmäiltiin tulevia kesän tarjouksia :) Mm. sauvasekoitin ja leipägrilli ;)
Tiistaina kevään viimeinen valmennus, toivottavasti moni lapsista jatkaa syksyllä, sieltä on tulossa monta lupaavaa alkua, erityisesti muutama poika. :)
Keskiviikko meni itse treenatessa ja torstaina töistä reippaasti kotiin vaihtamaan vaatteet, musiikit levylle ja Vakitan kevätjuhlaan :) Siellä esiintyi niin valmennusryhmäni kuin itsekin ja lavalla kävin vielä valmentajaruusun lisäksi hakemassa NuoriSuomi sinettiseuran myötä tulleen Juniori valmentaja kiertopalkinnon :) Meidän seurasta ensimmäinen ;)

Ja nyt vietetään viikonloppu leirillä Heinolassa, samoin kuin seuraava viikonloppu :)

Muutama kuva vielä viikolta :)

 Ja ainiin! Saan laittaa parin viikon päästä lakin päähäni ;) Läpi meni kaikki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti