maanantai 7. huhtikuuta 2014

Mitä on tapahtunut?

Pitkästä aikaa. Edellisestä postauksesta on kulunut tovi, muttta innostusta tulla tänne kirjoitteleman/ sopivaa hetkeä ei ole oikein löytynyt...
Mutta nyt onkin sitten hyvä kerrata mitä on tapahtunut :)
Eli lumia 1020 lähti takaisin Nokialle, ja paluu omaan puhelimeen tuli eteen. Pieneltähän se aluksi tuntui, mutta nyt ollaan jo totuttu :)

Parin vuoden kisatauon jälkeen on hyvä lähteä kisaamaan :)
Eihän se helppoa ollut, viikolla piti käydä paita ostamassa, vanha kun kuivurissa pienentynyt...Onneksi edellinen oli ostettu H&M:n perusmaiilstosta, niin uusikin oli helppo hakea sieltä. Kauppareisslla tarttui mukaan myös uudet treenihousut ja tekoripset :) Sekä Glitteristä pinnejä, ponnareita, jotka on muuten hyviä ja nutturavalkki nepparilla, mikä on pikissä hiuksissa todella kätevä keksintö!

Kolme päivää ennen kisoja päivittäistä treenausta ja lauantaina sitten Pasilassa lattialle. Vaikka ei päästy finaaliin, niin tästä ei mennä kuin ylöspäin ;)
After competition ;)

Viime viikon maanantaina oltiin tyttöporukalla päiväristeilyllä Tallinnassa, tarkoituksena löytää valmistujaismekot ja kengät. No yllätysyllätys, eihän kukaan löytänyt. Itselle jäi muutenkin kädet aika tyhjiksi, jos tuliaisia ei lasketa :D Mukaan tarttui alennuksessa ollut putkihuivi, jossa aivan ihana vuori <3 ja sitten "toivottavasti tämä on nyt oikeaa kokoa" taktiikalla musta hame. Ja olihan se sopivan kokoinen. :)

Ulkoasun päivitystä tulee kunhan työvuoroiltani jaksan :)
Samoin kuvia tiedossa, millaisen muodonmuutoksen huoneeni on kokenut tässä 1,5 viikon aikana :)
 
Nyt tekemään lauantaisen Oriflame-kutsujen jälkiipyykkiä, eli laskuja ;)
Ehdotuksia kuukauden erikoisesta otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti