tiistai 25. maaliskuuta 2014

#vaihdalumiaan

Sainhan tämän vihdoin tehtyä! Ei tässä muuta, mutta tuo videointi edelleen tökkii, eritysiesti tuo käsittely...No harjoittelemalla oppii :)
Mutta asiaan!
Tosiaan omistan itse lumia 710, minkä sain pari vuotta sitten "kesätyöpalkaksi" iskältä. Se on hyv puhelin, juuri sopivan kokoinen ja niin edelleen. Ainut huono puoli siinä on kuitenkin heikko kamera, kun ei tuota järkkäriä aina jaksa kantaa. Siispä nähtyäni Nokia Suomen sivuilla mahdollisuuden, #vaihdalumiaan tartuin siihen heti. Eli lähetin hakemuksen, jossa selitin testaushaluni syyksi paremman kameran omaavan puhelimen testaamista. Laitoin hakemuksen avoimena, eli en määritellyt ennalta puhelinmallia viidestä tarjolla olevasta. Noin kaksi viikkoa ja sain sähköpostia, viikon sisällä siitä, tuli kotiin tämä:
Nyt kahden viikon testiaika on lopuillaan, ja huomenna puhelin tullaan hakemaan, ja se lähtee uudelle testaajalle :) Tässä on kuitenkin hyvn kerennyt tutustumaan puhelimeen, ja siispä teinkin videon muodossa hiukan verailua :)
 
Muutama maistiaiskuva :)
Ja sitten itse video. Anteeksi edelleen heikko laatu...Kommenttia otetaan mielellään vastaan :) Toivottavasti nyt kolmannen kerran jälkeen ei ole enään mitään kahteen kertaan :)

o

Siinä kaikki tältä erää!



3 kommenttia:

  1. Tosi jees mut jostai syyst tosta internet kohasta eteepäi tuli 3 kertaa.. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :O Sen siitä saa, kun muokkaa loppuun, vaikka kuinka väsyttäisi. Leikkaus ei siis onnistunut, mutta kokeillaan korjata tänään :)

      Poista
    2. jep :) pisti vaan silmään/korvaan niin aattelin asiasta mainita :) muuten oli taas kiva postaus, niinku aina =)

      Poista