maanantai 14. huhtikuuta 2014

Muutoksia ja kuulumisia

Kirjoitusinto on vähän lopahtanut...Kai se on tämä kevät kiire. Mutta tosiaan, kuten viime julkaisussa mainitsin, huoneeni sai hiukan uutta ilmettä. Pöytä sai uuden värin, sänky päädyn ja huonekalut vähän vaihteli paikkaa. :)
Vanhan huoneen järjestystä voi käydä kurkkaamassa tästä. :)
En ole hirveästi kuvia jaksanut muokkailla, toivottavasti ne eivät hirveää mössöä ole...Saatika huonetta vielä täysin saada siivottua...Anteeksi, tavarat etsivät vielä paikkaansa.
Eli aloitetaan vaikka huoneen järjestysestä; sänky siirtyi pöydän paikalle, sohva sängyn paikalle, ja pöytä sohvan paikalle. Ja piano kulki siinä mukana sitten. Eli ovalta katsottuna huoneeni näyttää nyt tältä.

Suurimman muutoksen koki "roskalava"-pöytäni. Se on koottu eri pöytien osista, mutta nyt se löysi samaa sarjaa olevat laatikostot ja sai uuden maalin pintaansa. Kumpi on teidän mielestä mukavampi väri: vanha vaaleampi vai uusi tummempi?
"Uudelle" pöydälle näyttö vielä vaihtuu vähän isompaan ja siinä tällä hetkellä paperit etsivät vielä osoitettaan.

Sain pitkästä aikaa kunnon yöpöydän :)
Sekä sängynpääty, ettei pää kolise patteriin. :) Ja tuo on itse tehty!
Bongasin ohjeen netistä, enhän nyt enään muista mistä, mutta vanerilevy, ohut patjan pala, kangasta, nitoja ja välineet millä saa sänkyyn kiinni :)
Tältä se näytti ennen sänkyyn kiinnitystä. Kankaan asetuksessa kiitos S:lle. ;)
Aluksi ajattelin myös koristenapit laittaa, mutta päädyin tuohon pelkkään mokkaiseen kankaaseen.
Sitten...
Juuri kuvien oton jälkeen tuohon kaapin ja peilin tilalle tuli Malm-lipasto, samanlainen, mikä peilistä pilkottaa, ja lasikaappi siirtyi oven viereen ja peili etsii vielä paikkaansa, seinätila kun on hiukan kortilla...

Loppuun vielä viikonlopun kuulumiset! Perjantaina töiden ja treenien jälkeen oli siivousta, sekä Oriflamen paketin kävin postista noutamassa. 
Illalla väsäsin myös serkkupojalle synttärikortin, jonka vanhemmat ja veljet veivät sitten lauantaina perille, kun itse jäin pk-seudulle.
Serkku pelaa lentopalloa :)
Vantaalle jäin, koska olin lupautunut pitämään yhdet Oriflame kutsut ja hyvin onnistuivat nämäkin kutsut :) Kiitos vielä kerran emännälle tarjoilusta!

Sunnuntaina suuntana oli sitten Hämeenlinna ja tanssikilpailut. Ei päästy finaaliin, mutta paremmin meni, kuin viime kerralla. :)

 Edelleen otetaan vastaan ideoita kuukauden erikoispostaukseen! :)
Samoin uudet lukijat ja kommentit ovat tervetulleita :)
Josko pääsiäislomalla blogikin vaihtaisi talvivaatteet kesäisempiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti