maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen viikonloppu haastettuna

Olin viikonlopun tosiaan töissä, joten kuvasatokin on sen mukaista...Eli vähän ja heikkolaatuisia, koska suurin osa on otettu puhelimella...

Mutta: Lauantaina oli herätys seitsemältä, onneksi saan iskältä kyytiä tikkurilaan, ellen ole S:llä yötä, sillä täältä on julkisillä siihen kellon aikaan vähän heikot yhteydet...
Päivä- ja ruokakuva tulevat töistä lounastauolta. Olen siis tällä hetkellä töissä hoivakodissa keittiöapulaisena. Ruokana oli jauhelihakiusausta ;)

Muutenkin aluantain kuvat jäi vähän vähiin, koska kun pääsin kotiin, oli vastassa vielä muutamat sukulaiset, sillä pikkuveljeni synttäreitä vietettiin :) Ja olin hiukan puhki pitkän päivän jälkeen, joten kun suurin osa oli lähtenyt, läsähdin veljien ja S:n kanssa sohvalle katsomaan talviklassikkoa :)
Onneksi on opetellut bussissa meikkaamaan, niin näytti ihmiseltä kun tuli kotiin :D
Muita kuvia lauantailta ei nyt valitettavast ole, anteeksi.

Sitten sunnuntai... Aamulla taas töihin. Joudun myyrmäessä vaihtamaan vielä bussia, mutta koska aikaa oli n puoli tuntia, päätin kävellä tuon n. kilometrin matkan. :) Ja siinä samalla tuli sitten aamun kuva.


Päivä ja ruoka taas töistä
Kanapastaa :)
Neljän aikaan kun kotiin pääsin, oli taas sohvalla löhöämisen aika, vaikka piti matikkaa tehdä... No illalla sain sitten pari tehtävää tehtyä :)


Kera Maolin :D
Tärkeintä: Valokuvaus :) Seinälläni roikkuu tuolainen höyhen-enkeli, mistä sain sitten idean napsaista tällaisen erilaisen "tausta"/"tunnelma" kuvan :)

Ja tässä sitä väsynyttä ja huonolaatuista kasvokuvaa :P Eipä juuri mitään meikkiä ja hiukset avattu töitten jälkeen.


Mutta nyt suuntaan tikkurilaan ja autokoululle. Siitä lisää huomenissa ;)



Ja hei! oriflame jakson 3 tilauksia otan vielä tänään ja huomenna vastaan :) Ottakaa yhteyttä jos kiinnostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti