tiistai 11. maaliskuuta 2014

Muutama päivä haastetta vielä jäljellä

Noniin. Eli jotkut saattoivatkin huomata, sunnuntailta ei tullut postausta...Se päivä meni pääasiassa lukiess ym. Mutta mitä eilen tapahtui. 
Aamulta ei ole valitettavasti kuvaa, sillä äikän ylppärit :)

Mulla meni se 5h tehdä koe, kirjoitin 4 sivun esseen kahteen kertaan. Kyllä, kahteen kertaan. Ensimmäisestä jäi niin paljon puuttumaan, ja meni sen verran sutuksi, että näin parhaaksi tehdä uudestaan ja hioa vielä vähän :)
Evästä oli pari ruisleipää ja porkkanaa +koulun eväät, joista yhteens jäi jäljelle tämä :D

Kotona sitten ei ajatus kulkenut, että olisi voinut seuraavaan kokeeseen lukea. Piristyksenä oli kuitenkin pari pakettia, jotka posti oli käynyt tuomassa kokeen aikana ;) 
Sisältö paljastuu teille myöhemmin ;)

Muuten päivän vietin mm koneella...

Illalla S tuli sitten piristämään. Ja olen varmaan aiemmassa postauksessakin laittanut hänet täreintä kuvaan, mutta ei paljon muuta tärkeää tapahtunut :D Ja kuva on vuodelta nakki ja makkara ;P
Kasvokuva...No laitettava on. Otin illalla juuri ennen suhkuun menoa, joten ripsarit vaan jäljellä :D Hiukset nopeasti vedetty ponnarille pois silmiltä :)


 Olisiko teillä muuten ehdotuksia kuukauden erikoispostaukseen? :) Tähän mennessä siis tehty before I die ja arvonta :) (sekä tietysti 20 lukijarajan erikoinen eli huonepostaus.)
Vastatkaa myös sivupalkin kyselyyn. Saatan siitäkin saada jotakin inspistä sitten kk:n erikoiseen :)



1 kommentti:

  1. Hei löysin sun blogin ja vaikuttaa tosi kivalta! ;). Mun ehdotus erikoispostaukseen olis sellanen missä esittelet kaikki sun parhaimmiksi todetut kosmetiikkatuotteet :)

    VastaaPoista