sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Why are we losing time?

Heips!
Nyt nopeaa päivitystä, sitten takaisin opiskelemaan :P
Viikko on taas mennyt supernopeasti ohi; äikän ja bilsan prelit takansa, samoin pimeä-ajo ja viikonlopun työvuorot...Mutta mahtui kaikkea mukavaakin: abivideon kuvausta ja shoppailua :D Lähdin tosiaan perjantaina kauppaan. Tarkoituksena oli lähteä hakemaan Tarjoustalosta kuivashampoota ja käydä samalla tiksin parit vaatekaupat läpi, josko löytyisi alefarkkuja (kahdet vanhat farkut repes kuukauden sisällä :P) No suprise, en saanut kumpiakaan :D sen sijaan löyty kaikkea muuta :)
Kengät ostin risteily mielessä :) -50 % Aleksi 13:sta, eli hintaa jäi parikymppiä :) Oikein mukavat jalassa :)


Seppälästä mekko -70 %, hintaa jäi jokin 6 euroa :)
Tätä paitaa katoin jo aikasemmin Seppälässä, mutta en silloin kerennyt sovittamaan ja ostamaan, mutta nyt se lähti sitten mukaan :) hintaa tällä oli reilu 8 € (Älkää välittäkö ilmeestä :D)

Sitten muutamat kuvat. En ole tuonne ulos hirveästi lähtenyt kuvailemaan, katsoo jos ensiviikolla, vaikuttaa hiukan hellittävän tuo pakkanen. Tai no täällä etelässähän lunta tulikin kunnolla vasta perjantaina. Sitä ennen tilanne oli aika heikko, mutta parempi kuin joulun tienoilla sentään! Ja en valita lumesta, se on ihanaa :) (Paitsi kun sitä on puoleen sääreen asti ja joudut tarpomaan siellä töihin...)

Mutta siis muutamat kuvat ikkunastani :D Jostakin syystä ikkunani jäätyy joka talvi, vaikka olen huonettakin vaihtanut tässä...Joten se näyttää tältä:

Muutama makrokuva :)
Siinä se sitten kai oli...:) Nyt keskityn taas vähän kouluun, seuraavan kerran lupaan tulla tänne kirjoittelemaan äikän yo:n jälkeen, eli ensi viikolla :)

Kommentit edelleen enemmän kuin mielellään tervetulleita, samoin uuden lukijat :)
Kerro toki myös mielipiteesi muotoilusta ulkoasusta esim vastaamalla vasemmassa reunassa olevaan kyselyyn! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti