sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Before I Die


Eli nyt tulisi sitten kuukauden erikoispostaus :) Koska suunnitelmat eivät aina toimi/aikataulu pettää ja muuta mukavaa, niin päätin tällä kertaa tehdä befor I die -postauksen :) Eli te ketkä ette tiedä ideaa, niin no, nimestäkin voi päätellä ;) Eli mitä kaikkea haluan saavuttaa elämässäni:)

No lähdetään tästä vuodesta eteenpäin, unelmia saa olla, mutta jos niihin näkee vaivaa, ne saattavat toteutua. Jotkin asiat kuitenkin pysyvät aina haaveina ;) (Kaikki kuvat We Heart It.)

touko-kesäkuun vaihteessa toivottavasti juhlitaan, eli tavoitteena:
Valmistua lukiosta
 Sitten AMK, ja toivottavasti:

Kun koulutus ja työ on saatu, niin mitä muuta elämältä voi toivoa?
Monet ihmiset haluaa matkustella paljon ja jotkut jopa muuttaa pois täältä kylmästä Suomesta. No en tee sinänsä poikkeusta, olisi mahtavaa päästä esimerkiksi muutamaksi vuodeksi ulkomaille, mutta koti on aina täällä :) unelma on mm.

Mitä vielä? No:D Hiukan itserakkautta tähän väliin:
Lisää pituutta :)
Ei nyt ehkä kuitenkaan ranteeseen :)
Tanssin saralla kehitystä :)
Piano pakopaikkana <3
Ja muutenkin onnellinen elämä.

Mutta on asioita, joihin tarvitaan muitakin.
Hyvällä tavalla :)
:)
Ystävät <3 Aina valmiina auttamaan :)
vinkvink ;)
VINKVINK ;D

Edelliset ovat vain murto-osa(mitä nyt tuli nopeasti mieleen/osui silmään) mitä todelisuudessa unelmoin. Muutamia asioita on kuitenkin, mitkä aijon toteuttaa elämäni aikana! Yksi niistä tulee tässä:
 JA

Josta päästään omaan haaveeseen prinsessa päivästä:
Kuka tätä nyt ei toivoisi :D
<3
<3

Pieniä asioita, joilla suuri merkitys:


Joten:


Ja koska ystäviä löytyy:
I'm always ready ;)

Nyt lopetan tähän, koska ette kuitenkaan jaksaisi pidempää sepustusta lukea :D Kysymyksiä saa heitellä edelleen ja jos kiinnostuit, ryhdy lukijaksi ;) (ensi kuussa erikoispostaus alkaa tavulla ar- vinkvink ;))


Käykää myös kurkkaamassa Oriflamen jakson 2 esite, ja jos löytyy jotakin kiinnostavaa, niin ota yhteyttä :) Ensmmäinen tilaus lähtee torstaina!
Oriflame Cosmetics

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mun pitää vielä kommentoida sen verran, että ihana löytää bloggaaja joka tanssii kilpatanssia! Itse jouduin muuton takia lopettamaan sen muutama vuosi sitten, ja ikävä on kauhea.. Tuntuu että tavallaan treenattiin turhaan niin hulluna kun uutta paria ei löydy :/ Missä seurassa tanssit?:)

      Poista
    2. Tää laji on kyllä niin mahtava, ja ikävää jos jouduit lopettaa. Ite koin varmaankin aikalailla samoja tunteita, kun jouduin tauolle pari vuotta sitten. Jouduin valitsemaan pidänkö yksin taitojani yllä vai ohjaanko pienten ryhmää. Noita poikia kun on niin julmetun vähän! Nyt kuitenkin ohajustyössä teen parhaani; seuran pienimmissä 5 pientä poikaa, ne kun saadaan pysymään, niin moni tyttö saa parin :) Vantaan kilpatanssijat (vakita) on tällä hetkellä seurani :)

      Poista