tiistai 25. helmikuuta 2014

Arvonnan tulos, sekä ensimmäinen haastepäivä

Eli ensimmäiseksi: arvonta on suoritettu, ja se suosi tänään Janikaa! :) Janikalle lähti juuri sähköpostia, ja mikäli vastausta ei kuulu neljään päivään (la aamuun mennessä), suoritetaan arvonta uusiksi.

Sitten...Eli sain haasteen, jonka ensimmäinen osa löytyy tästä. 
Pahoittelen jo, ettei elämässäni tapahdu tällä hetkellä paljon mitään, kiitos lukuloman. Hiukset ja naama on miten sattuu, koulukirjoista tulee 100% varmasti olemaan monia kuvia, ruokakuvat ovat korkeintaan iltapalasta tai masennuksen iskiessä lohturuoka-kuvia. Päivän kuvaksi tai Tärkeää kuvaksi saattaa tulla jokin WeHeartin kuva tai arkiston kätköistä löytynyt, mitä voin sitten vähän avata :)

Mutta asiaan, eli

#1 Ma 24.2.2014

 

8.30 oli kello soimassa, koska 11 piti olla autokoululla. Meiltä menee niin loistavasti busseja, että minun tarvitsi lähteä kymmenen bussilla, vaikka matkaan menee 20 min...no aina ei voi voittaa :D
Toki siinä oli aikaa tyhjäkäyntiin, ja kun tuo vatsalihastreeni on jäänyt vähän, vaikka lupailin täälläkin että teen sen 42 päivää putkeen tammikuun alusta lähtien, on jälleen ollut mutkia matkassa...

Perusmeikki ja kalanruoto :)
HardFox- SixPack
Soittoläksyjen harjoittelua, ja ihan muutenvain pimputusta :)
Bilsan valmennustehtävät sain tehtyä loppuun :)
Tämä lähtee Janikalle!
 Ruokakuva on iltapalalta. Eli syön yleensä moniviljamuroja, maustamatonta jogurttia hillonokareella maustettuna, koska maito ei oikein mene alas ja normi jogurtit tuntuu niin äklön makeilta kun on tottunut tohon maustamattomaan. Mutta tällä kertaa tein sekoittimessa iltapalani: banaani, mehua, maustamatonta jogurttia ja tl vanilijahunajaa :)

 Ja Tärkeintä- kuva...no aforismit, ne vaan natsaa :)

Päivä oli äkkiä ohi, mutta kaikki mitä aijoin tehdä, tuli tehtyä. Takse jäi taas ihan normi päivä :D
 Katsotaan, saanko huomenna tämän päivän julkaistua, vai laitanko sitten kaksi yhteen (:




1 kommentti: