perjantai 14. helmikuuta 2014

Penkkarit ohi ja kohti risteilyä

Heipähei!
Ja ihan ensiksi: Hyvää ystävänpäivää! 
 Nyt olisi minun ja monen muun abin koulussa käynti ohi, kokeitahan ei mukaan lasketa :D Eilinen oli aivan mahtava päivä, vaikkakin rekkakyydin jälkeen hiukan väsytti :P
Itselläni tuli tosi vähän otettua kuvia, mutta onneksi edes muutama. Muutamia kuvia saatan myöhemmin tänne päivitellä, jos niitä jostakin löytyy :)

Mutta eilen aamulla oli herätys klo 7 soimassa, koululle kun menin klo 9. Panostus asun osalta oli päähän :D Kampauksesta tuli tällainen pin up tyylinen :)
Pipo päässä ;)
Haalarista ei itseltäni löydy pääällä kuvaa, katsotaan jos sen jostain saisin, mutta yksityiskohtia löytyy :D
Miettikää sitä :D (Vinkkinä Charlien enkelit)
Tilusta tuli 8 rekkaa, ja joukkoon liittyi sitten 3 Lumon rekkaa ja 3 Sotungin rekkaa. Eli aika pitkä letka meitä loppujen lopuksi kiersi tuon tunnin lenkin :)

Päästiin kuviin mm. Vantaan Sanomiin, itseäni en kuitenkaan kuvista löytänyt :P



Tuolla taaemmassa rekassa olen! :D
Omat rekkakuvani :D

Ajelun jälkeen mentiin sitten porukalla kahville, jonka jälkeen kotiin. Ei lähdetty Pormestariin, vaikka se oli meidän lukiolle varattuna, tänään kuitenkin risteilylle! :)

Sitten vielä; muistakaa osallistua arvontaan! (Laittakaa kommenttiin s-postinne, mahdollisesti tiedon oletteko lukija jne. :))

Mutta nyt pakkaamaan, katsomaan wanhoja ja sieltä satamaan kohti risteilyä! Pitkäkää kakkoset mahtavat wanhat, abit juhlikaa kunnolla ja ykköset, kyllä se teidänkin vuoro vielä tulee! Muut viettäkää hyvää ystävänpäivää, te kenellä alkoi hiihtoloma, ulkoilkaa! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti