perjantai 8. marraskuuta 2013

Look up in the sky, it's a bird, it's a plane

Pika pika postaus tiedossa :)

Tällä viikolla ei ole tapahtunut kummia, tai noh :D maanantaina kävin kampaajalla, ja sitten värjäsin itse myöhemmin tiistai iltana :) 
Ei sitä muutosta nyt niin paljoa tapahtunut
Olin varautunut taas että paljon tulee lähtemään, koska en kehtaa myöntää milloin oon viimeks käyny kampaajalla :P Ja väriks valitsin suklaanruskean, joten ei hirveesti väri muuttunut. Ai miksi värjään? Koska tuo ensimmäisessä kuvassa oleva ei ole oikea hiusvärini, vaan se jonka näin kampaajalla, se tuhkanharmaa-ruskean juurikasvun...Tai siltä se ainakin näyttää näin tummempiin hiuksiin jo tottuneena.
Pari vuotta sitten, huom vaaleita raitoja!
Aloin kyllä miettimään että voisi alkaa pikkuhiljaa vaalentamaan hiusvärä, niin jos joskus pääsisi lähemmäs omaa hiusväriä...:) Totuttelua ;)

Muuten viikko on ollut aika normaali, mutta nyt viikonlopuksi risteilemään :) Mutta ennen lähtöä vähän siivousta ja loppuun pakkaus!

Antakaa kommentttia, esim oliko hiusmuutos aivan turha ym.
Antakaa myös pikapalautetta alapuolella ja liittykää lukijoiksi :)

En tiiä miks, mutta tästä tulee vaan niin kesä mieleen :)
 

2 kommenttia:

  1. Vaikka uusi hiusväri ei olisikaan kovin erilainen tai shokeeraava, niin antaahan se aina uutta ilmettä ja eritoten hiuksiin kiiltoa!! Ja tottakai se piristää ilmettä muutenkin, ainakin itseä. :)
    Mukavaa risteilyä, kiltisti sitten! ;)

    VastaaPoista