sunnuntai 17. marraskuuta 2013

I ain't trying to do what everybody else doing

Viikot senkun juoksee eteenpäin, taas yksi takanapäin...

Muutama ajotunti taas takana, käyty mm Sotungissa ja kehä III ajamassa :D Bilsassa käytiin tutustumassa opaskoirakouluunkin torstaina :)
 Perjantaina olenkin sitten vain mennyt: heti aamusta tekemään liikuntadiplomin uintitestiä, kouluun yhdeksi tunniksi ja sieltä rakkaan luokse :) Alkaa näyttää hyvältä, ehkä poikaystävän koira pikkuhiljaa alkaa tottuu muhun ja meistä tulee kavereita :)) Ja loppuperjantain vietin kotona siivoten ja perheen kanssa keilaten :)
Viikonloppu menikin sitten töissä. lauantai oli aika, sanoisinko jopa katastrofaalinen, olin hiukan pihalla. Mutta onneksi tänään meni paaaljon paremmin :)

Otin taas kameran kunnolla käyttöön, tai niin ainakin itselleni uskottelin :D Mitä sanoisitte "kuva päivässä"- jutusta? Jos jonkun pari viikkoa näpsisin kuvia, katsotaan mitä tulee :) Kaikki lähti siitä, kun liityin jossakin vaiheessa kamerakoulu.fi:n facebooksivulle, ja sieltä kautta Flickriin (emmaovaska), ja suorittelen sinne nyt niitä kuvaustehtäviä :) haastavaa tuolla pimeessä kuvailla :P :D
Muutamat kuvat:


Mutta ei tässä kai paljon muuta, ensi viikolla huimat kaksi koulupäivää +äikän koe :)

Hei! Jos saan tämän postauksen alle väh. 10 kysymystä (voit lähetttää myös anonyymisti!) niin teen kysymys postausta niistä sitten. Aihe (lähes) vapaa :) Mutta nyt:


Ainiin, tässä, käykää tekin osallistumassa arvontaan :) Itsekin osallistun tottakai! Ja muutenkin kivat sivut jos kaipaatte lisälukemista. Mutta minun blogi eka! ;)


3 kommenttia: