lauantai 12. lokakuuta 2013

Elämä on sekoitus onnea ja surullisa vaiheita

Heips!

Mitä tällä viikolla on tapahtunut? Noo, uusi jakso alkoi, niinkuin kerroin viime päivityksessä :) Autokoulu sai myös yhden oppilaan lisää, katsoaan mitä siitä tulee :D

Tänään olin kavereiden kanssa I love me- messuilla. Mentiin heti aamusta, niin porukkaakaan ei ollut niin paljoa :) Loppujen lopuksi rahaa kului vaan joku 30e, eli ei paljoa siihen nähden mitä kaikkea sain :D Terveys-alueella saatiin paljon hyviä maistiasia: rahkoja, jogurtteja, vitamiinia, sieniteetä :D "Onko sienet tuttuja tytöille? Sieniä, sieniä, sieniä" Oli ihan hyvää, vähä sellanen multanen tuoksu :D
Farkkumekko tuli käyttöön :)

Tavarat purettuna huoneen lattialle :D
Tutustukaa Marvisin hammastahnaan, otan itsekkin varmaan tuon punertavan knelin käyttöön, tässä joulua odotellessa :) (4,50e maksoi tuo ylin 25ml minkä mukana sais sitten nuo kolme pientä)

15e Tangle teezer ja kaupan päälle hoitsikka :)

Näytteitä :)

Vihjasko ne jotain??

10e/ 5 lakkaa :)

Lepuutettiin jalkoja hetki talven muotiin tutustuessa :) Todettiin kylläkin että ne jää vain muotinäytöksiin; suuret turkishatut ja -viitat.

Ja tottakai käytiin hää puolellakin kääntymässä ja äänestettiin parhain puku. Tässä lempparini :) Tänä vuonna oli myös mahdollisuus päästä ostamaan kerran käytettyjä pukuja, kavereilla oli jokin ihme hinku saada muo testaamaan vaikka itse olivat että harmikun niitä ei pääse muualla testaamaan (siis itsekkin olisivat halunneet testata :D) Mutta kukaan ei laittanut mekkoa päälleen ;)


Kotona pääsin sitten haravan varteen, ja lakkailin kynnetkin tässä nopeasti:
Ei mitään hirveän erikoista, mutta uudet lakat testauksessa :)

Huomenna olisi aikaisin aamulla suunnitelmissa lähtö Saloon vähän opiskelemaan :) Nuori Suomi- sinettiä kun seura hakee ;)

Ens viikolla syysloma! Katsotaan mitä silloin on, juuri tuli kysymys tuossa lähetäänkö perheen kesken keilaamaan, pitää katsoa :) Mutta muuten ei mitään ihmeempiä. Ainiin! Näillä näkymin teen siis ensiviikolla mielipide kirjoituksen :) Heittäkää kommenttikenttään jos teillä on jokin idea, tokihan voin useammankin tehdä kun tulee aikaa, uusia aiheita on kiva sulatella mutta ei pliis poliitiikkaa :( ei mun juttu oikeen, saan puolustaa sen suhteen omia mielipiteitäni jo ihan tarpeeks mm. parisuhteessa...

Mutta nyt 

Vielä toki kerkeää vaikuttaa tuohon kyselyyn. Jos tulee 10 tai enemmän vastauksia niin kirjoitan myös toisiksi suosituimmasta :)

Saa liittyä lukijoiksi ja kommentoida ;)

Otsikko tuli kappaleesta, mikä on soinut tässä muutaman päivän päässä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti