sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Abrakadabra, simsalabim

Uutta kirjoitusta toisensa perään :)

Nyt on palauduttu kotiin ja kuvat saatu siirretyä koneelle :) Tällä viikolla selvisin matikan kokeesta, josta tännekkin kirjoitin, oli muuten yllättävän helppo, ja perjantaina äidinkielen viisi sivuisesta esseestä :) 
En nyt jaksa erikseen alkaa mitään tarinoita kertomaan, lukekaa kuvista, miten tämäkin viikko on mennyt! :) Kuvia en ole muuten jaksanut muokkaila kuin kollaasit tehdä :)
Räystäs ollut kovassa käytössä :) Orava-kaverista en valitettavsti saanut kuvaa :D





Ja tottakai omakin naama piti tänne taas saada tungettua!

Ja tässä se mistä mainitsin perjantai(?) iltana! Eli aijon osallistua sinellin kilpailuun Espanjan reissusta tehdylllä taululla :) Veikkaan kyllä aika varmaksi etttei tällä pitkälle pötkitä, mutta tottakai laitan palautuskuoren mukaan että saan sen kotiin vielä seinälle!
Juuh, siinä ne parhaimmat taisi olla, veljistä varmaankin 100 kuvaa, mutta en viitsi niitä tänne laittaa :)

Huomenna alkaa toisiksi viimeinen jaksoni lukiossa! Mulla on ollut hirveät ongelmat, kun pähkin tossa että kirjoitanko yhteiskuntaopin vai en, asiaa hankaloitti että alkavassa jaksossa 2 yh:n kurssia. 
Ai mihin ratkaisuun päädyin? En kirjoita yh:ta, eli multa tippui jaksosta kaksi kurssia, löysillä mennään! No ei vaiteskaan, otin sitten bilsaa vähän lisää, pääsen tutustumaan eläinten käyttäytymiseen  bioteknologian lisäksi :D Ja sitten tietystimatikkaa ja äikkää vielä vähän...JA kymmensormijärjestelmän kurssikin alkaisi huomenna! Tulee pitkä päivä...Eka normi koulu 8.30-15, sitten 10 sorm. 15-16 ja sitten ruotsin koe abi uusinnassa, mikä on muuten sanonko mistä mennä tekemään kun YO jo ollut... No eiköhän se siitä :)

Mutta seuraavaan päivitykseen! :)

 Kommentoikaa, liittykää lukijoiksi ja VASTATKAA KYSELYYN VASEMMALLA, tällä hetkellä näyttäisi että pääsen mielipidettä kirjoittamaan...:)

PS. Wanhojen mekko edelleen myynnissä, ota yhteyttä jos kiinnostaa ;)
Hei, te ketkä kirjotatte blogia, mistä revitte otsikot? Vai kirjoitatteko vain mistä kerrotte esim. "metsä kuvia" vai yritättekö saada siitä jotenkin iskevämmän? Saa antaa neuvoja :)

2 kommenttia:

  1. no ite laitan yleensä biisien sanoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :D Mäki oon sitä yrittänyt, mutta tuntuu että jos sitä ei oo mietiinyt silloin jo ku alkaa kirjottaa, niin sitä ei meinaa löytyä...:P

      Poista