keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Sometimes you gotta just stop

Hups, viime kirjoituskerrasta on jo melkein 20 päivää. Koulu on kuluttanut ihan kiitettävästi aikaa, jonka vuoksi en oikein mitään kirjoittamisen arvoista ole kerennyt tekemään. Lähes jatkuvasti menty tuli hännän alla. Siispä vähän kuulumisia menneiltä viikoilta.
Voisihan sitä kirjoittaa ja kertoa kolun harjoitteluista... Alue on laaja, joten tiivistetään se yhteen kollaasiin. On harjoiteltu oikaisujousen vääntelyä, pikapohjallisia, veitsen käyttöä appelsiiniin ja kaverille ja silikooniortoosien valmistusta. :)

Myös työvaatteet tuli ostettua. :)

Maanantaina oli pitkästä aikaa vapaapäivä, joten päätin lähteä leffaan, löytyi yksi vapaalippu nimittäin :) Kävin tennsipalatsissa katsomassa Häiriötekijän, ja oli ihan ok leffa suomalaiseksi. :)

Viimeksi kirjoitus päättyi, kun piti lähteä talkoolaiseksi Vakitan kisoihin,joita en itse sitten päässyt katsomaan, koska olin Meriharjussa suunnitteluviikonlopussa, mutta muutama kuva siltä viikonlopulta kuitenkin löytyy:
Viime viikonloppu meni kanssa leireillessä. Sen enempää en kuvia ottanut; puolukka saaliista ja pimenevästä yöstä.
 

Siinä oikeastaan kuulumiset tältä erää. Katsotaan, kerkeänkö yhden kirjoituksen kirjoittamaan vielä ennen viikonlopun metsäreissua, vai ilmestyykö se vasta sen jälkeen.

Kaikille mukavaa loppuviikkoa,



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti