perjantai 4. syyskuuta 2015

On kovettumaa, haavaa, känsiä...

...onychomycosis, hematoma subunguale, erysipelas, verruca vulgaris...

Ei voi ainakaan väittää että koulun aloitus olisi ollut tylsää tai liian hidasta. Nyt toisen vuoden, minun ensimmäinen vuosi virallisena AMK opiskelijana, ensimmäinen viikko takana. 
Lokakuussa alkaa harjoittelut, joten nyt tunneilla käydään hirveää vauhtia kaikki mahdollisett kynsi- ja ihomuutoksest, miten hoidetaan jne. Onneksi en ole ainut, kuka on tietyllä tavalla stressaantunut harjoittelusta, tyovaatteiden ja -välineiden hankkimisesta ja kaikesta mahdollisesta, mitä ei vielä ole tullut vastaan. :D Ehkä sitä joulukuuhun mennessä voi jo huokaista :D

Samaan syssyyn on alkanut pianotunnit, jossa valmistaudun tasokokeeseen, sekä valmennukset, tusinan verran mukavan äänekkäitä lapsia. Tällä hetkellä oma tanssi jää sivuun parin puuttumisen vuoksi, mutta ehkä se on koulun kannalta ihan hyväkin ratkaisu.

Blogin parissa yritän ahkerammin toimia, jos teillä on jotain ideoita, mistä haluaisitte lukea, mielenkiintoisia haasteita tms, heittäkää ihmeessä ilmoille, niin katsotaan saisinko jotain aikaiseksi. :)

Illalla suunnaksi Vakitan kisojan talkoot, huomenna kaikki Vantaan suunnalla liikkuvat, ihmeessä tikkurilan urheilutalolle katsomaan huipputason tanssijoita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti