tiistai 6. tammikuuta 2015

Mitä Te haluatte?

Nyt tuntuu taas siltä, ettäpyörin vain paikallaan, enkä saa mitään aikaiseksi... Täällä blogin puolellakin on ollut aika ankean hiljaista, jos joulukalenteria ei lasketa.
 Mitä mieltä muuten olitte joulukalenterista? Nyt kaipaan niin hyvää kuin huonoakin palautetta siitä!

Tällä hetkellä yritän laittaa taas elämää järjestykseen. Jostakin syystä kovin hankala sanoa ei, jolloin erinäisiä vastuita kasaantuu. Nyt siis katsotaan mitkä saa jäädä ja mitkä laitetaan tauolle. Koulu tulee viemään vielä paljon aikaa, joten uhrauksia pitää tehdä muilla suunnilla.

Blogi on kuitenkin minulle tärkeä, ja se jää. Tänne pystyn jakamaan ajatuksiani ja tuotoksiani, mitkä muuten jäisivät varmaan kaapinpohjalle tai suoraan roskiin... Nyt kuitenkin uuteen vuoteen tarvitsisi varmaankin jotain uutta puhtia. 
Eli rakkaat lukijat ja muut blogissani vierailevat; otan vastaan enemmän kuin mielelläni erilaisia postausehdotuksia, joita voin vuoden aikana toteuttaa. :)
Ehdotukset laidasta laitaan; lyhyitä tuotearvosteluja, normi-päiväni, viikon kohokohdat, arvonnat, kysymyspostaukset... Mitä ikinä keksittekään mistä haluaisitte lukea.


3 kommenttia:

  1. En tiedä että mitä pidät lukemisesta, mutta saanen silti ehdottaa tätä :3
    http://www.sjpl.org/sites/default/files/images/reading%20challenge.jpg

    VastaaPoista
  2. Mäkin eksyin tänne sun blogiin ja liityinki heti lukijaksi! :)
    Mä tykkään kovasti videopostauksista, joten sellanen ois ihan huippukiva! :)

    VastaaPoista