perjantai 5. joulukuuta 2014

Viides luukku

Tänään olisi viidennen luukun vuoro. Valitettavasti kohta hälinä-viikko jatkuu, joten jouduin ottamaan nyt tähän väliin luukun, jota olin myöhemmäksi ajatellut, mutta ei se mitään :)

Eli linkkaa blogisi!
Säännöt ovat hyvinkin yksinkertaiset; linkitä blogisi lyhyen (muutama lause) esittelyn kanssa. Valitsen itselleni mielenkiintoisimmat ja jaan teidän muiden kanssa muutaman suosikkini. Määrä riippuu tarjonnasta ;)


Mutta nyt suuntana ylppärijuhlat ja huomenna sitten taas seuraavat partyt.


7 kommenttia:

  1. mmakingitupp.blogspot.com

    19-vuotiaan tytön kauneusblogi. Meikkitutoriaalit ovat blogin pääosassa, mutta postauksia löytyy kaikesta meikkeihin liittyvästä! =)

    VastaaPoista
  2. http://jeminafredriika.blogspot.fi/

    18-vuotias tyttö kirjoittaa elämästään, jossa painottuvat valokuvaus ja matkustaminen. Mukaan mahtuu myös melomista, DIY-postauksia (tulossa!), postcrossingia, aarteenmetsästystä metallinpaljastimella ja kaikkea luovaa!

    VastaaPoista
  3. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    Blogia kirjoittaa 19-vuotias neiti Helsingistä. Sisältö pyörii tyylin, kauneuden, herkkujen, liikunnan, sisustuksen ja matkailun ympärillä. Kirjoitan myös ajatuksia herättävistä aiheista ja ilmiöistä. Lisäksi blogistani voi lukea kaikista niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

    VastaaPoista
  4. http://catrih.blogspot.fi/

    22-vuotias turkulainen opiskelijaneiti kirjoittelee lifestyle-blogia. Blogi sisältää arjen tapahtumia, ruoka- ja liikuntapostauksia, reseptejä, sisustusta, opiskelua, hömppäjuttuja, tyyliä ja syvällisempiäkin pohdintoja. Tervetuloa tutustumaan! :)

    VastaaPoista
  5. http://noniintutot.blogspot.fi/
    Uniikki blogi, kolme höppänää kirjoittelee sitä ~ välillä jutut ovat höpsähtäneitä mutta on siellä paljon tolkkuakin ~

    VastaaPoista
  6. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=1

    Henkilökohtainen lifestyle, joka sisältää suoraa puhetta, suloista sekoitusta myday postauksia, mielipidetekstejä sekä suuria ja hyvälaatuisia kuvia ja videoita! Tervetuloa lukemaan :)

    VastaaPoista
  7. www.nenasofias.blogspot.com

    18 vuotiaan lähihoitajaopiskelijan kynsiblogi. Juttuja niin luomista, kuin rakennekynsistäkin, ja kaikenmaailman koristeluista. Tervetuloa tutkimaan! :)

    VastaaPoista