tiistai 16. joulukuuta 2014

16. Iltalukemista

Tänään joulukalenterista löytyy siis muutama blogi, jotka ilmottautuivat viidenteen luukkuun.
Sain siis 8 "osallistujaa", joista päätin valita 4 suosikkiani, jotka esittelen tarkemmin, ja loput neljä pääsee tekstin loppuun. Mutta aloitetaan!
http://mmakingitupp.blogspot.fi/
"19-vuotiaan tytön kauneusblogi. Meikkitutoriaalit ovat blogin pääosassa, mutta postauksia löytyy kaikesta meikkeihin liittyvästä! =) "

 Jos kaipaa meikki-ohjeita, mitkä ovat mielestäni kivaa vaihtelua jatkuville kuulumisten kertomiselle, on tässä blogi lukuluetteloon! Alisan pitämä blogi on ollut muutaman kuukauden pystyssä, mutta nyt jo täynnä monenlaisia meikkiohjeita, selkeine kuvineen. Tuotearvostelukin osui silmääni. :) Blogin ulkoasu on selkeä ja ainakin minun mieleeni.

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
 "Blogia kirjoittaa 19-vuotias neiti Helsingistä. Sisältö pyörii tyylin, kauneuden, herkkujen, liikunnan, sisustuksen ja matkailun ympärillä. Kirjoitan myös ajatuksia herättävistä aiheista ja ilmiöistä. Lisäksi blogistani voi lukea kaikista niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä."

Lifestyle-henkinen, mutta monipuolinen blogi!  Annen blogi lähti lukuluetteloon, koska omanikäisiä kirjoittajia ei vielä listalta löydy montaa. Myös blogin pirteä ulkoasu ja isot kuvat houkuttelivat.

http://catrih.blogspot.fi/
 "22-vuotias turkulainen opiskelijaneiti kirjoittelee lifestyle-blogia. Blogi sisältää arjen tapahtumia, ruoka- ja liikuntapostauksia, reseptejä, sisustusta, opiskelua, hömppäjuttuja, tyyliä ja syvällisempiäkin pohdintoja. Tervetuloa tutustumaan! :)"

Lifestylea ja erilaisia aiheita, miksen siis pitäisi tästä? Katrin teksteissä on sopiva kuvien ja  tekstin suhde, teksi on siistiä, ja kuvat isoja eikä mitään pikselimössöä. :)

http://www.nenasofias.blogspot.fi/
"18 vuotiaan lähihoitajaopiskelijan kynsiblogi. Juttuja niin luomista, kuin rakennekynsistäkin, ja kaikenmaailman koristeluista. Tervetuloa tutkimaan! :)"

Kynsiä ❤ En itse juurikaan pysty pitkiä kynsiä kasvattelemaan ja tehdä väkerryksiä niihin harrastusten takia, mutta aivan ihanaa katsella niitä tuotoksia, mitä muut saavat aikaan. Ja kun Nea Sofian blogi keskittyy lähes pelkästään kynsiin, on tämä ehdottomasti lisätty lukuluetteloon!

Sitten loput neljä blogia, joissa muutamassa taisin olla lukijanakin jo. Mukaan mahtui myös valokuva-blogeja ja useamman kirjoittajan-sivuja.

Kiitos vielä kerran osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti