maanantai 9. syyskuuta 2013

It always seems impossible, until it's done

Heippodei, tässä nopea päivitys, joka kannattaa lukea!

Ruotsin yo-kuuntelu takana, toivotaan että meni hyvin, tai sen näkee sitten vimeistää keskiviikkona kun alustavat tulokset tulevat :)

Viime viikko meni jostakin syystä aivan älyttömän nopeasti, kai se on tämä syksy ja sen kiireet...

Taukoa on sitten pidetty kera erilaiste välipalojen, jotka ei nyt ole sieltä terveemmästä päästä :P :D

Banaani pirtelö :)

Pienet jäätelöannokset veljien kanssa :)

Viimeviikolla postiluukusta kolahti myös 10 kpl kutsulippuja Ilove-me messuille, kiitoksena osallistumisesta messujen bloggaaja hakuun :)

Nyt sitten huomio! Jos haluat lipun messuille ja säästää tuon 16€, kannattaa nyt kommentoida sitten tätä postausta! Kaikkien konnentoineiden kesken arvotaan nimittäin 1 lippu/4 osallistujaa. Eli jos on 10 kommentoijaa se tietää pelissä olevan 2 lippua.

Viikonloppuna oli myös wanhojen mekon kuvaus, tarkoituksena laittaa myyntiin. Jos siis tarvitset itse/tiedät jonkun joka tarvitsee, kannattaa seurata tulevia päivityksiä joihin laitan sitten myynti-ilmoituksen linkin :)
Mutta kyseessä siis tämä puku :) Hirveät rusketusrajat XP
Hei ja onhan tässä kirjallisuuttakin luettu! :D Tosin äikän kurssin pakottamana, mutta kumminkin, ihan ok kirja vuodelta 1997 (ensimmäinen painos 1893) Arvid Järnfeltin klassikko Isänmaa. Jep, kertoo Suomen historiasta nuoren maalaispojan silmin, joka lähtee Helsinkiin opiskelemaan ylioppilaaksi, eikä tiedä missä koti lopulta olisi.

Nyt takaisin opiskelemaan 

Toki muutkin kuin kilpailuun osallistuvat kommentit ovat sallittuja, mainitsethan jos et halua osallistua kommentillasi! Ja tykkääminen ynnä muu plussa on aina tervetullutta :)


Follow on Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti