maanantai 30. syyskuuta 2013

But theres one sound, That no one knows, What does the fox say?


Hengissä ollaan edelleen!

Perjantaina oli syksyn viimeinen yo-koe osaltani, ja viikonlopuksi suuntasinkin sitten metsään :)
Mitä tässä on sitten tapahtunut? No ei paljon mitää, perjantaina käytiin hakemassa kangasta mekkooni, josta en muistanut ottaa taaskaan kuvaa, no saatte sitten valmiista luomuksesta kuvan ;)
käytiin myös äidin kanssa femmatorilla kääntymässä ja löysin itselleni farkkuhaalari hameen :)


Eikä maksanut kuin 4,50!
Muuten perjantai menikin sitten siivotessa ja vähän yritin pakata...
Lauantai aamuna oli sitten 8.45 lähtö nurmijärven Kiljavalle Nuorten Kotkien KKT:hen. Teille jotk ette tiedä mikä tämä on, niin tässä lyhyesti :) KKT eli kotka kunto tapahtuma on jokavuotinen viikonloppu joka vietetään luonnossa seikkaillen. Osallistujat ovat jaettu 5 osaan, tutustumis-, piko-, kotka-, suko- ja ohjaaja-sarjoihin ikänsä mukaan. Kaksi viimeistä viettävät viikonlopun metsässä suunnistaen ja teltassa nukkuen, nuoremmat saavat nukkua talossa ja kulkevat rasteillensa merkittyä reittiä pitkin. Rastit ovat erilaisia, mutta pääajatuksena on että ryhmän pitää puhaltaa yhteen hiileen.

Tänä vuonna KKT:n järjesti uudenmaan piiri, joten en viettänyt toista kertaani osallistujana vaan talkoolaisena. Olimme KIPU porukalla vastuussa kahdesta nuorempien rastista viikonlopun aikana sekä muutamista muista hommista joita meille jaettiin :) (päästiin mm. eksymäänkin kaverin kanssa tarkastaessamme yhtä reittiä! :D)

Mikäs voisi olla mukavampaa kuin viettää viikonloppu metsässä kun saa yöt nukkua Kiljavan opiston sängyissä ja saa hyvää ruokaa? :D Ja vielä kun oli hyvä sää! (toki hiukan viileä)
Sääksjärven rantamaisema <3
Tänään nukuinkin sitten univelkoja rauhassa (koeviikko ja vapaapäivä, jes), sillä kummasti tässä on tullut stressattua ja viikonloppuna uni jäi hiukan lyhkäseksi, sillä pitihän se ottaa ilo irti hyvästä seurasta!

Siivoilin ja lakkasin kynnet:

Tänään vielä olisi edessä mm. akvaarion putsaus ja kai sitä voisi kohta kaivaa matikan kirjaa esille ja alkaa opiskelemaan...:)

Nauttikaa tuosta ihanasta syyssäästä!


Otan mielellään kommentteja ja arviointeja vastaan, liittykää lukijoiksi ja mitä tykkäättekin :)


Follow on Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti