maanantai 8. tammikuuta 2018

Loogiset lähtölokerot - vk2

Ensimmäinen viikko meni nopeasti ja meillä listan tekeminen jäikin aika pintapuoliseksi ja pääasiassa minun vastuulleni. Päätin, että kerron joka kuun lopussa kuinka meillä on tapahtunut viikon haasteet, kuvia muutoksesta yms.

Tällä viikolla jatketaan valmisteluja. Nyt kun tavoitelista on valmiina, on hyvä katsoa paikka kaikelle, mikä lähtee kodista ulos.

Tässä lyhyesti viikon tehtävät:
Tavaroita on huomattavasti helpompi lähteä viemään pois, kun niitä ei tarvitse keräillä ympäri asuntoa, vaan ne voi ottaa yhdestä paikasta mukaan. Määrätty paikka tulee sijoittaa myös loogisesti, esim. vaatekori vaatehuoneeseen, jolloin pienet ja epäsopivat voi samantien siirtää siihen.
Kellariin/varastoon tee tila/laatikko, johon viet tavarat, joita ei voi hävittää tavallisen jätteen mukana, esim. elektroniikka.
Meillä suurin työ tulee olemaan lajittelussa, paperi-,pahvi- pullo-pisteissä. Jokaiselle löytyy varmasti jokin toimiva ratkaisu; kori, kassi tai hyllykkö. Tähän yhteyteen on hyvä tehdä myös paikka, mihin voi laittaa esim lainatut tavarat ja kirjastonkirjat.
 Tässä vaiheessa on myös hyvä tulostaa vielä listat Täydennyslista ja Hävitettävien lista, johon voi koota isompia tavaroita, jotka lähtevät kiertoon. Listat löytyvät edelleen Dropboxista ;)

Meidän eteinen näyttää tällä hetkellä tälrä, katsotaan, kuinka se on muuttunut tämän viikon jälkeen...
Tsemppiä kaikille, olkaa innovatiivisia ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti