maanantai 8. heinäkuuta 2013

En aio tuhlaa aikaani juoksemal muiden käskyst



Once again....
Tänään aattelin kirjoittaa ns. mielipidekirjoituksen...Idea lähti liikkelle, kun viikonloppureissulla tuli taas vaatteita hankittua. En hirveästi (ainakaan lupaa) laittaa omaa pärstääni tänne, tai muutenkaan hirveästi kuvaillaa jokaista asuani, mutta nyt tulee muutama...
Kuinka moni ostaa merkkivaatteita? Tai kun katsoo että toi on hieno, haluun ton, ja ei väliä vaikka maksaisi vähän reilummalti? Noh, myönnän että itse olen aika pihi, katson hintaa ja jos se alkaa tuntua kipeältä harkitsen sen ostamista...
Tässä esimerkki: 

FORNARINA/EVA STRETCH PANT 
 (nelly.com)
Hinta 140€ 
Okei, laatumerkki ja pitäisi kestää, mutta ottaako riskin?
MADONNA 
(Kärkkäinen)
 Hinta 30€ -60%
Koot ei oikein pitänyt paikkaansa, mutta mukavat jalassa ja ei mitkään perus yksinkertaiset farkut. (kolme nappia)
Samoin tuo paita on uusi JA Madonnan paita Tokmannilta (norm. 15€) maksoi jtn alle 10€. Mukava, hiukan erilainen, ilmava paita.

Osti sitten merkkituotteen tai ihan vain tavallisen, joskus kannattaa kuitenkin miettiä kahdesti ennen kuin ostaa, varsinkin jos budjetti on rajoitettu. Nykyään löytyy paljon erilaisia tuotteita, joissa osassa merkki tuo hintaan sen parikymppiä lisää...Idea?

M BY M / SOUFFLE SNOOKER TOP 
(nelly.com)
Hinta 33€
Vaalea paita, jossa rintatasku.


MADONNA
 (Tokmanni)
Hinta norm. 15€ (maksoin jtn. 10€)
Pilkullinen, jossa rintatasku.

Tai sitten H&M:n paita 7,95€ joka on muuten samanlainen, mutta ilman rintataskua.

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2013/V25_0260_013R_1.jpg]&set=key[rotate],value[0.1]&set=key[width],value[3534]&set=key[height],value[4133]&set=key[x],value[798]&set=key[y],value[199]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=1&call=url[file:/product/large]




Joskus se on kuitenkin ihan se ja sama, mistä sen vaatteen ostaa...


VILA / DIEGO STRIPE KNIT 
(nelly.com)
Hinta 27€
SERIOUS SALLY
(Kärkkäinen)
Hinta  25€ -60%


Tästä voi kaikki vetää johtopäätöksen mun tavasta shoppailla; suosiossani ovat alennusmyynnit ja tarjoukset(: Olen valmis odottamaan.
Esim. Vilan mekko maksoi 55€, odotti tarjouksia ja se lähti 15€


Nyt nautitaan vielä huomisesta vapaapäivästä, saa nähdä lähdenkö kaupoille :D sitten töihin ja seuraava vapaa vasta viikon päästä...Mutta sitten ollaankin jo lähellä reissua!! :) EI muo jännitä :D Tai no ehkä ihan vähän...eka kansainvälinn leiri, eka lento jajaja no mutta uskon että tulee olee superkivaa :)
Lähtöpäivä lähenee:)

Ainiin! Käykää toki lukemassa ja kommentioimassa julkaisuani Oriflamen tuotteista. Pääet sinne sivun oikeassa yläreunassa olevasta sivukartasta(:
Ja ei tähänkään ole kiellettyä kommentoida ;) Tiesithän muuten että voit kommentoida täysin anonyymisti :)


1 kommentti: