torstai 20. kesäkuuta 2013

Who do you think you are?


Pienen loman aloitus (:
Nyt alko kymmenen päivän loma, tai loma ja loma, siihen kuuluu tietysti juhannuksen viettoa ja leireilyä(:
Aloitan nyt pienellä aikaansaannoksellani, sitten pohdiskelen vähän ja toivon lopuksi teidän kommentoivan ja kertovan mielipiteitänne (:

Eli olen katsellut tuollaista kukkapantaa, mutta en ole mihinkään kauppaan kerennyt, joten päätin väsätä sitten sellaisen itse(:
Meiltä löytyi kaapista vanhoja kukkia joissa on tuo rautalanka pää, sitten löytyi kivaa nauhaa ja kuminauhaa(: Ja niistähän se sitten syntyi! Lopuksi vielä rautalangat yhteen ja ympäri ettei pistä päätä(:
Tadaa:)


Mutta niin...Nyt kun on tässä pari viikkoa ollut töissä ja tutustunut uusiin ihmisiin, huomaa taas oman luonteensa (ja tämän vuoksi rakkaat lukijat pyydän kommentteja, sillä itsensä tulkitseminen ei ole helpointa) joka muuttuu aikalailla. Sain esim. kuulla eilen töissä "Miks sä et Emma puhu? Sano nyt jotain" öö koska mulla ei oo mitään sanottavaa? No sekin, ja sitten olen kuullut "Mille se Emma nyt nauraa? Mikä on nyt noin hauskaa?" öö Sulle?
Eli haen sitä, teen mitä vaan, oon miten vaan, se kyseenalaistetaan. Kenen mielestä ei oo normaalia että ihminen tahtoo välillä olla hiljaa eikä mennä mukaan (huuto)keskusteluun varsinkaan jos ei ole mitään sanottavaa, ja välillä nauraa pienemmillekkin jutuille ja on täysillä mukana??
Johtuuko se sitten niin paljon siitä, millaisen ensivaikutelman saa? Oon oikeesti tosi avoin ja mukava persoona (taas itseni tulkitsemista) mutta mietin myös(yleensä) sanojani kaks kertaa ennen ku päästän ne ulos... Toki menee hetki ennen kuin musta tulee se Avoin Emma joka nauraa ja puhuu mukana, mutta ei sekään aina parhaimmassakaan porukassa toteudu, kuten jotkut ovat varmaan huomanneet;) Ja väsymys (Y) sillon on kyllä hauskaa kun se menee yli :D

Nyt pyydänkin teiltä muutamaa asiaa:
  1. Kommentoikaa omia ensiajatuksia tai muita ajatuksia luonteestani
  2. Esittämiini kysymyksiinkin saa vastata
  3. Huomatkaa sivun oikeassa reunassa oleva kysely ;)
  4. Viettäkää mahtavaa Juhannusta!!
 

Follow on Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti